Takaisinveto: Semperin Moussaka (alkaen 6kk, annospussi) sisältää riisiä

”Oy Semper Ab on ilmoittanut vetäneensä markkinoilta kaikki erät tuotetta Semper Moussaka alkaen 6 kuukautta, 120g annospussi. Takaisinveto koskee kaikkia parasta ennen -päivämääriä, ja se tehdään, koska tuotteen ainesosaluettelossa ei ole mainittu tuotteen sisältämää riisijauhoa. Riisijauho on ilmoitettu muilla kielillä. Riisijauho voi aiheuttaa oireita riisille allergisille henkilöille. Muille tuote on vaaraton.
 
Kuluttajat voivat ottaa yhteyttä Oy Semper Ab:n kuluttajapalveluun, kuluttajapalvelu@semper.fi tai puh. 0800 9 2752. Virheellisen tuotteen voi palauttaa ostopaikkaan, neuvoo markkinoija.”
 

Kommentoi

Sinun täytyy olla kirjautuneena kirjoittaaksesi kommentteja.

RSS-virtaTilaa Erimenu.fi blogi RSS-lukijaasi