Luonnon päivänä 20.5. villiinnytään keväästä

Keväisenä lauantaina voi suunnata eväsrepun kanssa vaikka retkeilypolkua pitkin nuotiopaikalle. Retkellä tunnin, pari käveltyään eväät maistuvat herkullisemmalta kuin kotona. Mukaan kannattaa pakata riittävästi juotavaa, ja termariin kahvia tai lämmintä mehua. Kotona tehdyn salaatin voi jakaa pakasterasioihin. Niistä jokaisen on helppo syödä oma annoksensa. Itse leivotut sämpylät maistuvat aina. Nuotiolla voi paistaa makkaraa, nakkia ja vaikka folioon käärittyjä juureksia ja vihanneksia. Folionyytit kannattaa tehdä valmiiksi jo kotona ja lisätä pintaan vähän kasviöljyä ja mausteita maun mukaan. Eväshetken kruunaa nuotiolla paistetut vaahtokarkit tai tikkupulla.

Tofusalaatti (www.erimenu.fi/ruokaohje/Aurinkoinen%20tofusalaatti)

Tuoresalaatti (www.erimenu.fi/ruokaohje/V%C3%A4rik%C3%A4s%20tuoresalaatti/2)

Omenaiset sämpylät (www.erimenu.fi/ruokaohje/Omenaiset%20s%C3%A4mpyl%C3%A4t/1)

Nitriititön, mausteeton makkara (www.erimenu.fi/tuote/Maalaistuote%20Vataja%20Oy/Nitriitit%C3%B6n%20lenkki%20450%20g%2C%20allergiatunnustuote)

Tikkupulla (www.erimenu.fi/ruokaohje/Tikkupullat/1)

Keväistä seikkailuretkeä!

Kommentoi

Sinun täytyy olla kirjautuneena kirjoittaaksesi kommentteja.

RSS-virtaTilaa Erimenu.fi blogi RSS-lukijaasi