Joulun makuja ruokarajoitteet huomioiden

On joulukuu. Monet haluavat kokeilla jotain uutta leivonnaista tai ruokaa, ja etsivät siihen reseptejä. Erimenusta löytyy ruokaohjeita erityisesti, kun yliherkkyydet, allergiat tai keliakia asettavat rajoitteita. Voit suodattaa näkyviin esim. maidottomat tai gluteenittomat reseptit, mutta jos ruokavalio on paljon rajoitetumpi, voit rekisteröityä ja tallentaa palveluun kaikki kielletyt ruoka-aineet. Ohjelma suodattaa silloin näkyviin juuri tähän ruokavalioon sopivat ruokaohjeet ja tuotteet.

Voit seurata Erimenun Suomi100-aiheista joulukalenteria ja muuta ruokarajoitetiedotusta osoitteessa: www.facebook.com/Erimenu.fi

Täysin uusittu Erimenu on tuote- ja ruokaohjeiden tarkistusta ja päivitystä vaille valmis. Joulunaluskiireet huomioiden uuden version julkaisu siirrettiin alkuvuoteen, mutta nykyinen versio palvelee sinua siihen asti.

Maistuvaa joulunodotusta!

Kommentoi

Sinun täytyy olla kirjautuneena kirjoittaaksesi kommentteja.

RSS-virtaTilaa Erimenu.fi blogi RSS-lukijaasi