Gluteeniton tyrniomenapannukakku

Tyrniomenapannukakku

  1. Valmistuksen kesto

    Melko pitkäkestoinen (yli 1h)

  2. Annosten määrä

    6

1 pala gluteenitonta tyrniomenapannukakkua sisältää energiaa 153 kcal/613 kJ, hiilihydraattia 20,8 g, proteiinia 4,6 g, rasvaa 4,9 g, tyydyttyneitä rasvahappoja 0,45 g, suolaa 0,1 g, ravintokuituja 1,7 g

Soveltuvuustiedot
  • Tuote tai ruokaohje on gluteeniton
  • Tuote tai ruokaohje on erittäin vähägluteeninen
  • Tuote tai ruokaohje on maidoton
  • Tuote tai ruokaohje ei ole munaton
  • Tuote tai ruokaohje on soijaton
  • Tuote tai ruokaohje on laktoositon
  • Tuote tai ruokaohje on vähälaktoosinen

Valmistusaineet

Valmistusaineet työvaiheessa
Määrä Valmistusaine
1,75 dl gluteeniton jauhoseos
2 rkl sokerijuurikaskuitu
1,5 rkl hieno sokeri
4 dl riisijuoma
60 g tyrniomenasose
1 kpl kananmuna
2 rkl rypsiöljy

Voiteluun

Valmistusaineet työvaiheessa Voiteluun
Määrä Valmistusaine
1 tl rypsiöljy

Päälle

Valmistusaineet työvaiheessa Päälle
Määrä Valmistusaine
1 dl vadelma
1 rkl hieno sokeri

Valmistusvaiheet

  1. Murenna Fibrex-hiutaleet käsin.

  2. Sekoita kaikki taikinaan aineet keskenään.

  3. Lisää riisijuoma ja vatkaa jjoukkoon tyrniomenasose, kananmuna ja rasva.

  4. Voitele vuoka (30x20 cm) rypsiöljyllä.

  5. Kaada taikina voideltuun vuokaan.

  6. Paista 200 asteessa noin 25 minuuttia.

  7. Tarjoa sokeroitujen marjojen kanssa. Päälle sopivat vadelmat, mansikat, mustikat tai muut sopivat marjat.


» Lisätty: 29.7.2010 klo 15:47

» Viimeksi muokattu: 28.11.2017 klo 23:32

Ruokaohjekortti

Ruokaohjeen tyyppi:
Kotitalousohje

Pääraaka-aine:
Hedelmät ja marjat

Kategoriat:

Muunnelmat:
Ei muunnelmia.

Kokeile myös näitä

Käyttäjät

Avainsanat

Tähän muunnelmaan ei ole vielä lisätty avainsanoja.

Tuotteet ja ruokaohjeet

kaikki


Kirjaudu ja käytä omia ruokavalioitasi