Gremolata kanaa

gremolata kanaa

  1. Valmistuksen kesto

    Nopea (alle ½h)

  2. Annosten määrä

    4

Soveltuvuustiedot
  • Tuote tai ruokaohje on gluteeniton
  • Tuote tai ruokaohje on erittäin vähägluteeninen
  • Tuote tai ruokaohje on maidoton
  • Tuote tai ruokaohje on munaton
  • Tuote tai ruokaohje ei ole soijaton
  • Tuote tai ruokaohje on laktoositon
  • Tuote tai ruokaohje on vähälaktoosinen

Valmistusaineet

Gremolata

Valmistusaineet työvaiheessa Gremolata
Määrä Valmistusaine
1 dl persiljasilppua
1 kpl sitruunan raastettu kuori
3 kpl puristettua valkosipulin kynttä

Kanapasta

Valmistusaineet työvaiheessa Kanapasta
Määrä Valmistusaine
400 g makaronia
500 g broilerisuikaleita
1 rkl glut. jauhoja
2 dl vettä
1 dl ruoka "kermaa"

Valmistusvaiheet

Gremolata

  1. Sekoita kaikki gremolatan ainekset keskenään.

Kanapasta

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

  2. Paista kanasuikaleet kullankeltaisiksi. Lisää jauhoseos kypsien kanasuikaleiden joukkoon, lisää vesi ja lopuksi kerma.

  3. Kuumenna kastike ja sekoita tasaiseksi. Ripottele gremolata kastikkeen pinnalle.


» Lisätty: 15.3.2012 klo 10:00

» Viimeksi muokattu: 17.8.2017 klo 11:08

Ruokaohjekortti

Ruokaohjeen tyyppi:
Kotitalousohje

Pääraaka-aine:
Lintu

Kategoriat:

Muunnelmat:
Ei muunnelmia.

Kokeile myös näitä

Käyttäjät

Avainsanat

Tähän muunnelmaan ei ole vielä lisätty avainsanoja.

Tuotteet ja ruokaohjeet

kaikki


Kirjaudu ja käytä omia ruokavalioitasi