Hanna-tädin kakut, gluteeniton

Tähän ohjeeseen ei valitettavasti liity kuvia.

Tähän ohjeeseen ei valitettavasti liity kuvia.

  1. Valmistuksen kesto

    Nopea (alle ½h)

  2. Annosten määrä

    20

Soveltuvuustiedot
  • Tuote tai ruokaohje on gluteeniton
  • Tuote tai ruokaohje on erittäin vähägluteeninen
  • Tuote tai ruokaohje on maidoton
  • Tuote tai ruokaohje on munaton
  • Tuote tai ruokaohje on soijaton
  • Tuote tai ruokaohje on laktoositon
  • Tuote tai ruokaohje on vähälaktoosinen

Valmistusaineet

Valmistusaineet työvaiheessa
Määrä Valmistusaine
50 g maidoton margariini
0,5 dl sokeri
0,25 dl appelsiinituoremehu
0,5 dl perunajauho
1,15 dl gluteeniton jauhoseos, hieno
0,25 tl leivinjauhe

Valmistusvaiheet

  1. Vaahdota rasva ja sokeri kevyesti. Lisää appelsiinituoremehu ja jauhoseos.

    Vinkki: Nesteen tilalla voi käyttää muitakin ruokavalioon sopivia mehuja.

  2. Pyörittele pieniä palloja ja litistä niitä hiukan sormella.

  3. Paista koekakku 200°C, n. 10 min. Jos taikina on liian kovaa lisää hiukan nestettä.


» Lisätty: 3.10.2008 klo 11:51

» Viimeksi muokattu: 28.6.2012 klo 11:03

Ruokaohjekortti

Ruokaohjeen tyyppi:
Kotitalousohje

Pääraaka-aine:
Muut

Kategoriat:

Muunnelmat:
2 muunnelmaa.

Kokeile myös näitä

Käyttäjät

  • _Henu_
  • ahonenti
  • Ami
  • AnneMariia
  • Bueno
  • Heli
  • kipukka
  • kvasijussi
  • liippari
  • manna
  • Mervita
  • murmelimamma
  • nonna75
  • Piia
  • tellukka

» Näytä kaikki 15 käyttäjää

Avainsanat

Tuotteet ja ruokaohjeet

kaikki


Kirjaudu ja käytä omia ruokavalioitasi