Lanttulaatikko

Lanttulaatikko

  1. Valmistuksen kesto

    Melko pitkäkestoinen (yli 1h)

  2. Annosten määrä

    4

Sopii pito- ja joulupöytään.

Soveltuvuustiedot
  • Tuote tai ruokaohje on gluteeniton
  • Tuote tai ruokaohje on erittäin vähägluteeninen
  • Tuote tai ruokaohje on maidoton
  • Tuote tai ruokaohje on munaton
  • Tuote tai ruokaohje on soijaton
  • Tuote tai ruokaohje on laktoositon
  • Tuote tai ruokaohje on vähälaktoosinen

Valmistusaineet

Valmistusaineet työvaiheessa
Määrä Valmistusaine
1 kg lanttu
1 dl riisijauho
1 tl suola
3 rkl siirappi
100 g maidoton margariini
0,5 dl sokerijuurikaskuitu

Valmistusvaiheet

  1. Keitä kuoritut ja paloitellut lantut vedessä kypsiksi. Soseuta ja sekoita joukkoon muut aineet.

  2. Kaada voideltuun uunivuokaan, ripottele päälle sokeri-juurikaskuitua. Paista 175°C n. 1 h.

    Vinkki: Lantun tilalle sopii esim. bataatti.


» Lisätty: 15.8.2008 klo 08:57

» Viimeksi muokattu: 10.12.2017 klo 17:40

Ruokaohjekortti

Ruokaohjeen tyyppi:
Kotitalousohje

Pääraaka-aine:
Kasvikset ja sienet

Kategoriat:

Muunnelmat:
Ei muunnelmia.

Kokeile myös näitä

Käyttäjät

  • akseli
  • allergisenäiti
  • Ami
  • anskukin
  • eri
  • Hennessy
  • Johanna
  • Kutrisue
  • Leakki
  • leiluska
  • Leonel
  • Linkku81
  • Miilo
  • mirene
  • mokki
  • vakliapina

» Näytä kaikki 16 käyttäjää

Avainsanat

Tähän muunnelmaan ei ole vielä lisätty avainsanoja.

Tuotteet ja ruokaohjeet

kaikki


Kirjaudu ja käytä omia ruokavalioitasi