Lohirulla

Lohirulla

  1. Valmistuksen kesto

    Melko nopea (alle 1h)

  2. Annosten määrä

    6

Soveltuvuustiedot
  • Tuote tai ruokaohje on gluteeniton
  • Tuote tai ruokaohje on erittäin vähägluteeninen
  • Tuote tai ruokaohje ei ole maidoton
  • Tuote tai ruokaohje on munaton
  • Tuote tai ruokaohje on soijaton
  • Tuote tai ruokaohje on laktoositon
  • Tuote tai ruokaohje on vähälaktoosinen

Valmistusaineet

Pizzataikina

Valmistusaineet työvaiheessa Pizzataikina
Määrä Valmistusaine
2 dl vettä
1 kpl kuivahiivapussi
0,5 tl suolaa
5 dl gluteenitonta jauhoseosta
2 rkl rypsiöljyä

Täyte

Valmistusaineet työvaiheessa Täyte
Määrä Valmistusaine
150 g laktoositonta tuorejuustoa
1 dl tillisilppua
0,5 dl laktoositonta ruokakermaa
200 g kylmäsavulohi viipaleita

Valmistusvaiheet

Pizzataikina

  1. Sekoita kuivahiiva jauhojen sekaan.

  2. Laita kulhoon kädenlämpöinen vesi. Laita taikinakoukku vatkaimeen ja lisää muuta aineet hyvin sekoittaen joukkoon.

  3. Anna taikinan nousta n. 20 min. Kauli suorakaiteen muotoon.

    Vinkki: Kaupasta löytyy myös tuoretta valmista pizzataikinaa rullalla.

Täyte

  1. Sekoita tuorejuusto, tillisilppu ja ruokakerma sekaisin ja levitä taikinan päälle, niin että se peittyy.

  2. Laita seuraavaksi lohisiivut juuston päälle.

  3. Rullaa leveämmältä sivulta rullalle.

  4. Halkaise rulla pitkittäin ja kiedo puolikkaat toistensa ympäri. Laita pellille joko suorana tai liitä päät yhteen rinkilän muotoon.

    Vinkki: Voit leikata rullauksen jälkeen myös suoria paloja ja paistaa ne paperivuossa muffinssien tapaan.

  5. Paista 180-200°C, n. 25 minuuttia.


» Lisätty: 19.2.2017 klo 13:09

» Viimeksi muokattu: 19.2.2017 klo 13:24

Ruokaohjekortti

Ruokaohjeen tyyppi:
Kotitalousohje

Pääraaka-aine:
Kala ja äyriäiset

Kategoriat:

Muunnelmat:
Ei muunnelmia.

Kokeile myös näitä

Käyttäjät

Muunnelmaa ei ole vielä lisätty käyttäjien omille listoille.

Avainsanat

Tähän muunnelmaan ei ole vielä lisätty avainsanoja.

Tuotteet ja ruokaohjeet

kaikki


Kirjaudu ja käytä omia ruokavalioitasi