Mangohyytelökakku - puhdas kaura

Mangohyytelökakku

  1. Valmistuksen kesto

    Melko nopea (alle 1h)

  2. Annosten määrä

    12

Soveltuvuustiedot
  • Tuote tai ruokaohje on gluteeniton
  • Tuote tai ruokaohje on erittäin vähägluteeninen
  • Tuote tai ruokaohje on maidoton
  • Tuote tai ruokaohje on munaton
  • Tuote tai ruokaohje ei ole soijaton
  • Tuote tai ruokaohje on laktoositon
  • Tuote tai ruokaohje on vähälaktoosinen

Valmistusaineet

Pohja

Valmistusaineet työvaiheessa Pohja
Määrä Valmistusaine
200 g kauradigestive (Semper)
60 g laktoositon margariini

Täyte

Valmistusaineet työvaiheessa Täyte
Määrä Valmistusaine
400 g maustamaton soijavalmiste
450 g mangosäilyke (2tölkkiä)
2 dl vaahtoutuva vaniljakastike
0,5 dl sokeri
1 tl vaniljasokeri (Valmistusaine voidaan tarvittaessa jättää pois ohjeesta.)
10 kpl liivate
2 rkl sitruunamehu

Päällinen

Valmistusaineet työvaiheessa Päällinen
Määrä Valmistusaine
375 g mangosose (tai 3 prk Semper)
4 kpl liivate
1 rkl sitruunamehu

Valmistusvaiheet

Pohja

  1. Murenna keksit ja lisää joukkoon sulatettu rasva. Vuoraa vuoan pohja leivinpaperilla ja painele keksiseos vuokaan. Laita pohja jääkaappiin odottamaan

Täyte

  1. Valuta maustamaton soijavalmiste (esim. suodatinpussissa tai harsossa) noin 15-20 minuuttia tuotteen tiivistämiseksi.

  2. Soseuta säilykemangot sauvasekoittimella soseeksi

  3. Vatkaa vaniljakastike vaahdoksi ja laita liivatteet kylmään veteen

  4. Yhdistä kulhossa valutettu soijajogurtti, soseutetut mangot, vaahdotettu vaniljakastike, sokeri ja vaniljasokeri ja sekoita tasaiseksi seokseksi

  5. Kuumenna sitruunamehu mikrossa kiehuvaksi ja sulata siihen liivatteet. Lisää seos ohuena nauhana täytteen joukkoon koko ajan sekoittaen. Kaada täyte vuokaan ja laita kakku jääkaappiin hyytymään. Anna täytteen hyytyä mielellään vähintään 2h ennen päällisen lisäystä

Päällinen

  1. Laita liivatteet kylmään veteen. Kuumenna sitruunamehu mikrossa kiehuvaksi ja sulata siihen liivatteet. Lisää liivate ohuena nauhana mangososeen joukkoon koko ajan sekoittaen ja kaada seos kakun päälle. Anna hyytyä jääkaapissa


» Lisätty: 26.5.2010 klo 09:17

» Viimeksi muokattu: 21.6.2017 klo 12:56

Ruokaohjekortti

Ruokaohjeen tyyppi:
Kotitalousohje

Pääraaka-aine:
Muut

Kategoriat:

Muunnelmat:
2 muunnelmaa.

Kokeile myös näitä

Käyttäjät

  • Erielli
  • MH
  • Sissi09
  • Tiiate

» Näytä kaikki 4 käyttäjää

Avainsanat

Tähän muunnelmaan ei ole vielä lisätty avainsanoja.

Tuotteet ja ruokaohjeet

kaikki


Kirjaudu ja käytä omia ruokavalioitasi