Savulohipiirakka

Tähän ohjeeseen ei valitettavasti liity kuvia.

Tähän ohjeeseen ei valitettavasti liity kuvia.

  1. Valmistuksen kesto

    Melko nopea (alle 1h)

  2. Annosten määrä

    24

Soveltuvuustiedot
  • Tuote tai ruokaohje on gluteeniton
  • Tuote tai ruokaohje on erittäin vähägluteeninen
  • Tuote tai ruokaohje ei ole maidoton
  • Tuote tai ruokaohje ei ole munaton
  • Tuote tai ruokaohje on soijaton
  • Tuote tai ruokaohje on laktoositon
  • Tuote tai ruokaohje on vähälaktoosinen

Valmistusaineet

Taikina

Valmistusaineet työvaiheessa Taikina
Määrä Valmistusaine
250 g maidotonta margariinia
3 dl gluteenitonta jauhoseosta
2,5 dl tattari-teffjauhoa
0,75 tl suolaa
1,25 dl vettä

Täyte

Valmistusaineet työvaiheessa Täyte
Määrä Valmistusaine
500 g savulohta
200 g purjoa ohuina renkaina
50 g tillisilppua
3 kpl kananmunia
5 dl laktoositonta ruokakermaa
1 tl suolaa
0,5 tl mustapippurirouhetta
250 g laktoositonta juustoraastetta

Valmistusvaiheet

Taikina

  1. Sekoita rasva, jauhot ja suola sekaisin. Lisää vesi. Sekoita taikina nopeasti tasaiseksi, ei tarvi vaivata.

  2. Ota laidallinen uunipelti ja laita siihen leivinpaperi. Painele taikina jauhotetuin käsin uunipellin pohjalle. Paista 200°C, 5 minuuttia.

Täyte

  1. Lisää hienonnettu savulohi pohjan päälle. Lohen päälle purjorenkaat ja tillisilppu.

  2. Vatkaa astiassa munien rakenne rikki ja sekoita joukkoon kerma ja mausteet. Kaada tasaisesti täytteen päälle.

  3. Lisää vielä juustoraaste. Paista 175°C, n. 30 minuuttia.


» Lisätty: 16.5.2017 klo 10:02

» Viimeksi muokattu: 16.5.2017 klo 10:02

Ruokaohjekortti

Ruokaohjeen tyyppi:
Kotitalousohje

Pääraaka-aine:
Kala ja äyriäiset

Kategoriat:

Muunnelmat:
Ei muunnelmia.

Kokeile myös näitä

Käyttäjät

Muunnelmaa ei ole vielä lisätty käyttäjien omille listoille.

Avainsanat

Tähän muunnelmaan ei ole vielä lisätty avainsanoja.

Tuotteet ja ruokaohjeet

kaikki


Kirjaudu ja käytä omia ruokavalioitasi