Suklaakakku

Suklaakakku

  1. Valmistuksen kesto

    Melko pitkäkestoinen (yli 1h)

  2. Annosten määrä

    10

Soveltuvuustiedot
  • Tuote tai ruokaohje ei ole gluteeniton
  • Tuote tai ruokaohje on erittäin vähägluteeninen
  • Tuote tai ruokaohje on maidoton
  • Tuote tai ruokaohje ei ole munaton
  • Tuote tai ruokaohje ei ole soijaton
  • Tuote tai ruokaohje on laktoositon
  • Tuote tai ruokaohje on vähälaktoosinen

Valmistusaineet

Valmistusaineet työvaiheessa
Määrä Valmistusaine
3 dl sokeria
2 kpl kananmunaa
4 dl hieno gluteeniton jauhoseos
2 tl leivinjauhetta
3 rkl kaakaojauhetta (maidoton)
1 tl vaniliinisokeria (Valmistusaine voidaan tarvittaessa jättää pois ohjeesta.)
150 g maidotonta margariinia
0,75 dl soijajuoma
0,75 dl kiehuvaa vettä

Vuokaan:

Valmistusaineet työvaiheessa Vuokaan:
Määrä Valmistusaine
2 rkl korppujauhoja

Valmistusvaiheet

  1. Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi

  2. Sekoita jauhot, leivinjauhe, kaakaojauhe ja vaniliinisokeri keskenään

  3. Sulata margariini

  4. Lisää varovasti sekoittaen kananmuna-sokeriseokseen jauhot, margariini, soijamaito ja kuuma vesi

  5. Voitele ja jauhota gluteenittomilla korppujauhoilla kakkuvuoka (pitkänmallinen) ja kaada taikina vuokaan (noin 2/3 vuoan tilavuudesta)

  6. Paista 175 asteisen uunin alatasossa 40-45 minuuttia, kunnes kakku on kypsä


» Lisätty: 9.7.2009 klo 11:21

» Viimeksi muokattu: 15.1.2018 klo 10:14

Ruokaohjekortti

Ruokaohjeen tyyppi:
Kotitalousohje

Pääraaka-aine:
Muut

Kategoriat:

Muunnelmat:
2 muunnelmaa.

Kokeile myös näitä

Käyttäjät

  • Kipa
  • LelluH
  • martta
  • MH
  • minantti

» Näytä kaikki 5 käyttäjää

Avainsanat

Tähän muunnelmaan ei ole vielä lisätty avainsanoja.

Tuotteet ja ruokaohjeet

kaikki


Kirjaudu ja käytä omia ruokavalioitasi