Vavesaaren Tila Oy

Kuvaus

Vavesaaren Tila Oy tuottaa luomu- ja lähiruokaa Hartolassa, Päijät-Hämeessä. Jalostamme oman tilan ja muiden lähialueen tuottajien raaka-aineista luomutuotteita. Valmistamme tilauksesta kotipuutarhojen marjoista ja omenoista mehuja omalla mehuasemalla.

Vavesaaren tila perustettiin Puulavedellä sijaitsevaan saareen 1700-luvulla. Alusta asti se tuli tunnetuksi ainutlaatuisista herkuistaan, joita tilan väki tuotti oman maansa antimista. Nyt, lähes 300 vuotta myöhemmin valmistamme tuotteemme sukumme pitkiä perinteitä noudattaen vain parhaista raaka-aineista, luontoa ja asiakkaitamme kunnioittaen.

Meiltä kysytään usein, miksi tuotteemme ovat niin herkullisia. Vastaus on yksinkertainen: tilallamme sukupolvelta toiselle säilyneistä resepteistä sekä jatkuvan tuotekehityksemme tuloksena syntyvät herkut valmistetaan puhtaiden metsien marja-aarteista ja luonnonmukaisten viljelysten sadoista. Keinotekoisten aineosien sijaan niissä on mukana ripaus aamukastetta, kesätuulta ja aurinkoa.

Teemme työtämme juuret maassa, rakkaudesta luontoon ja sen makuihin. Tämän rakkauden voit myös maistaa gourmet-herkuissamme.

Kuva
Vavesaaren tilan logo

Tuotteet