Kananmunaton|Laktoositon
Kymppi Perunalaatikko on imellytetty perinteisellä tavalla. Vanhanajan perunalaatikko paistetaan matalassa lämpötilassa (+150 °C) hauduttamalla vähintään kaksi tuntia. Imeltyminen jatkuu paiston aikana, jolloin laatikon pintaan ja reunoihin paistuu herkullinen rapea kuori.
Käyttöohje: Kuori pakkaus pois jäisen massan ympäriltä. Anna sulaa jääkaapissa 1-2 vrk astiassa. Sulamisen aikana erottuu nestettä. Sekoita sulanut massa tasaiseksi ja kaada voideltuun vuokaan. Paista uunissa +175-200 °C noin tunti.
Ainesosat
Vesi, perunahiutale (Suomi), laktoositon MAITOjauhe, margariini [kasvirasvat (palmu, kookos) rypsiöljy, vesi, suola, aromi], siirappi, VEHNÄjauho, suola.
Linkitetyt ruoka-aineet:
vesi, peruna (juures), maitoproteiini, laktoositon-laktoosia tuotteessa alle 10mg /100g, palmuöljy, kookosöljy, rypsiöljy, vesi, ruokasuola, luontaisen kaltainen aromi, siirappi, vehnä (vilja), vehnätärkkelys jossa gluteenia yli 100mg/kg, ruokasuola,
Ravintosisältö /100g / 100ml
Energia
408
kJ / 97kcal Rasva
2,8
g, josta tyydyttynyttä
1,4
gHiilihydraatit
14
g, josta sokereita
5
gProteiini
3,6
gSuola
0,6
gLisätietoja:
Ravintokuitu 0,8 g