Vuohelan Herkku Ksantaani

Hyydykeaine, jota valmistetaan bakteerikäymisen avulla sokeriliemestä Annostus erilainen eri taikinoissa, tarkista purkin kyljestä. Sekoitetaan jauhoihin. Ksantaani on sokerista valmistettava luontainen sakeuttamisaine. Se korvaa sitkon gluteenittomassa leivonnassa, antaa kuohkeutta ja tekee leivän kuoresta rapean. 

Gluteeniton

Maidoton

Laktoositon

Kananmunaton

Soijaton

Runsaskuituinen

Vegaaninen

Mausteet, yrtit ja leivonnan apuaineet
Vuohelan Herkku Oy
Laktoositon
Soijaton
Maidoton
Munaton
Vähälaktoosinen
Gluteeniton

Kontaminaatioriskit

Ainesosat

Ksantaanikumi (E415)

Ravintosisältö /100g / 100ml

Energia
1498
kJ / 358kcal
Rasva
0,5
g, josta tyydyttynyttä
0
g
Hiilihydraatit
81
g, josta sokereita
0
g
Proteiini
6
g
Suola
0
g
Lisätietoja:
Ravintokuitu 81g Laktoosi 0g
Linkitetyt ruoka-aineet:
E415,