Semper Gluteenittomat Suklaavohvelipalat 125g

Semper Gluteenittomat Suklaavohvelipalat 125g
Makeat piparit
Suolaiset ja makeat naposteltavat

Tuottaja

Oy Semper Ab

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Tuotteella on kontaminaatioriski: Pähkinät

Nautiskele gluteenittomilla suklaapäällysteisillä vohveleilla, jotka on täytetty herkullisella suklakreemillä. Suklaanmakuiset vohvelipalat ovat täydellisiä suklaan ystävälle ja sopivat nin juhlatarjoiluun kuin kahvitauollekin.
- Ilman lisättyä vehnätärkkelystä.
- Maitosuklaalla kuorrutettuja suklaavohvelipaloja suklaakreemitäytteellä.
- Tutustu laajaan valikoimaamme gluteenittomia keksejä ja muita makeita herkkuja.

Sisältää maitoa ja soijaa. Voi sisältää pieniä jäämiä pähkinää. Tuotteen koostumus voi muuttua. Pakkauksen ainesosaluettelossa on aina ajantasalla oleva koostumustieto.

Ainesosat

Maitosuklaa 34% (sokeri, kaakaovoi, maitojauhe, kaakaomassa, emulgointiaine (soijalesitiini), vanilja), palmurasva, sokeri, maissijauho, tumma suklaa 7% (kaakaomassa, sokeri, kaakaovoi, emulgointiaine (soijalesitiini)), maissitärkkelys, perunajauho, maitojauhe, vähärasvainen kaakaojauhe, rypälesokeri, soijajauho, emulgointiaine (soijalesitiini), suola, aromit, sakeuttamisaine (guarkumi), nostatusaine (ammoniumbikarbonaatti), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo). 
Voi sisältää pieniä jäämiä pähkinää.

Tuotteen koostumus voi muuttua. Tarkista ainesosaluettelo aina pakkauksesta.

Linkitetyt ruoka-aineet:
ruokosokeri, kaakaovoi, maitoproteiini, tavallinen-laktoosia tuotteessa 1g tai enemmän /100g, kaakaopapu/massa, E322/soijalesitiini, vanilja, palmuöljy, ruokosokeri, maissijauho, kaakaopapu/massa, ruokosokeri, kaakaovoi, E322/soijalesitiini, maissitärkkelys, perunatärkkelys(jauho), maitoproteiini, tavallinen-laktoosia tuotteessa 1g tai enemmän /100g, kaakaojauhe, rypälesokeri, soijajauho, E322/soijalesitiini, ruokasuola, keinotekoinen aromi, guarkumi, ammoniumkarbonaatti, E300,

Ravintosisältö /100g / 100ml

Energia
2378
kJ / 568kcal
Rasva
38
g, josta tyydyttynyttä
22
g
Hiilihydraatit
51
g, josta sokereita
34
g
Proteiini
4,9
g
Suola
0,18
g
Lisätietoja: