Keitot
Kasvisruuat
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Basilika ja tomaatti ovat herkullinen yhdistelmä. Tarjoa alkukeittona tai kevyenä lounaana.
Ohje: Sysmän Luomuherkut
Ainesosat
1 | sipuli |
250 g | tomaattimurskaa |
3 rkl | kasvisliemijauhetta |
4,5 dl | vettä |
2 palaa | gluteenitonta vaaleaa leipää |
1 rkl | sokeria |
reilusti | tuoretta basilikaa |
mustapippuria |
Linkitetyt ruoka-aineet:
sipuli, tomaatti, vesi, ruokosokeri, hiivauute, basilika, vehnätärkkelys jossa gluteenia enintään 20mg/kg, gluteeniton kaura, riisijauho, E412, E440, E415, E464, rapsiöljy, maltodekstriini, hiiva, omena, sokerijuurikaskuitu, ruokasuola, E575, E500/ruokasooda (leivinjauhe), riisi (vilja), E341, E330, E101, mustapippuri
Valmistusohje
Valmistusaika:
Melko nopea (alle 1h)
Annokset:
4
kpl
1. Kuori ja hienonna sipuli.
2. Laita kattilaan tomaattimurska, liemijauhe (tarkista sopivuus ruokavalioon), vesi ja sipuli. Keitä n. 15 minuuttia.
3. Lisää leivänpalaset ja mausteet. Keitä vielä hetki ja soseuta.