
Hummus on perinteisistä raaka-aineista valmistettu monipuolinen levite. Pääraaka-aineina käytetään kikherneitä ja seesamtahnaa.
Hummusta voidaan käyttää esimerkiksi dippaukseen, leivän päällä, aterian lisäkkeeksi tai uuniperunan täytteeksi.
Ainesosat
Kikherne, vesi, SEESAMtahna, rypsiöljy, valkosipuli, suola, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), säilöntäaine (sorbiinihappo
Linkitetyt ruoka-aineet:
kikherne, vesi, seesami, rypsiöljy, valkosipuli, ruokasuola, E330, E200,
Ravintosisältö /100g / 100ml
Energia
750.0
kJ / 179kcal Rasva
12.00
g, josta tyydyttynyttä
1,4
gHiilihydraatit
11,5
g, josta sokereita
2
gProteiini
6.2
gSuola
1,1
gLisätietoja: