
Gluteeniton|Kananmunaton|Laktoositon|Maidoton|Vegaaninen suurkeittiötuote
Kymppi Lanttulaatikko on käyttövalmista maustettua juuressosetta. Suomalaisesta lantusta valmistettu laatikko on sulatusta ja paistamista vaille valmis. Sellaisenaan perinteinen joulutuote, joka on kauden mukaan muunneltavissa täytteisiin ja leivontaan.
Säilytys ja käyttöohje
Säilyy -18 asteessa pakkauksessa ilmoitettuun parasta ennen -päivämäärään saakka ja sulatettuna alle +6 asteessa enintään 4 vrk. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen.
Kuori pakkaus pois jäisen massan ympäriltä. Sulata jääkaapissa astiassa 1-2 vrk. Sulatuksen aikana erottuu nestettä.
Valmistusohje
Sekoita sulanut massa tasaiseksi ja kaada voideltuun vuokaan. Paista uunissa 200°C n. 1h 15min. Huomioithan uunikohtaiset lämpötilaerot.
GN vuoka (65 mm x 1/1): 6-8 kg (3-4 kpl). Paisto kiertoilmauunissa +175 °C noin 1,5 – 2 h.
GN vuoka (65 mm x 1/2): 2-3kg (1-1½ kpl). Paisto kiertoilmauunissa +175 °C noin tunti.