
Gluteeniton|Kananmunaton|Laktoositon|Maidoton|Vegaaninen suurkeittiötuote
Kymppi Lanttulaatikko on suomalaisen joulupöydän klassikko. Ennen vanhaan lantut haudutettiin makeiksi joko uunissa, padassa tai maakuopassa, mistä juontuu nimi ”lanttuhauta”. Kympin lanttulaatikon täyteläinen maku syntyy arinauunissa matalassa lämmössä hauduttamalla.
Käyttöohje: Sulata jääkaapissa tai huoneenlämmössä. Kuumenna uunissa ilman kantta +150 °C noin 40 min.
Ainesosat
lanttu 75% (Suomi), vesi, siirappi, rypsiöljy, muunnettu maissitärkkelys, sokeri, suola, maustepippuriuute.
Linkitetyt ruoka-aineet:
lanttu, vesi, siirappi, rypsiöljy, maissitärkkelys, ruokosokeri, ruokasuola, maustepippuri,
Ravintosisältö /100g / 100ml
Energia
350
kJ / 84kcal Rasva
3
g, josta tyydyttynyttä
0,2
gHiilihydraatit
12
g, josta sokereita
9
gProteiini
1
gSuola
0,7
gLisätietoja:
Ravintokuitu 1 g