Risenta

Kuvaus

Risenta on vuonna 1940 perustettu ruotsalainen perheyritys, jonka tavoitteena on tarjota laaja valikoima luonnollisesti hyvää ja terveellistä ruokaa kuluttajille, jotka haluavat syödä ja elää terveellisesti. Risenta siirtyi Paulig-konsernin omistukseen keväällä 2015.

 

1.11.2020 Tiedote Risentan tuotteista Suomen markkinoilla

Risenta on tarjonnut 80 vuotta terveellisiä, puhtaita ja maukkaita ruokatuotteita. Tänä päivänä tavaramerkki elää vahvaa uudistuksen aikaa. Uudistuksessa koko Risentan tuotevalikoima mukaan lukien pakkaukset, raaka-aineet ja tuotereseptit kokevat mittavia muutoksia samanaikaisesti. Keskitymme nyt täysillä uudistushankkeisiin ja uutuustuotteiden lanseeraamiseen Ruotsissa, joka on Risentan päämarkkina-alue. Tämän vuoksi olemme päättäneet toistaiseksi keskeyttää Risenta-tuotteiden myynnin Suomessa.

Risenta-tuotteet tulevat poistumaan vähittäiskauppojen valikoimista syksyn 2020 ja kevään 2021 aikana asteittain ja pahoittelemme tästä aiheutuvaa mielipahaa. Toivomme kuitenkin, että Risenta palaa tulevaisuudessa takaisin kauppojen hyllyille täysin uudistetuin tuottein.

Jos haluat jatkossakin pysyä kuulolla ja inspiroitua terveellisistä sekä ympäristöystävällisistä valinnoista, ota seurantaan Risentan ruotsinkielinen verkkosivu www.risenta.se ja sosiaalisen median kanavat IG ja FB @risenta.

(https://www.pauliggroup.com/fi/uutishuone/risenta-tuotteet-poistuvat-asteittain-myynnista)

Kuva
Risenta

Tuotteet