Valo24h Paahdettu rouhittu pellava + Puolukka LUOMU

Valo24h Paahdettu rouhittu pellava + Puolukka LUOMU
Puurot
Suolaiset ja makeat naposteltavat
Vilja ja –valmisteet
Mausteet, yrtit ja leivonnan apuaineet
Muut

Tuottaja

Linseed Oy

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Tuotteella ei ole kontaminaatioriskejä.

Valo24h paahdettu rouhittu pellava + puolukka on luomutuote. Sen sisältämässä pellavassa ja puolukassa on runsaasti antioksidantteja, jotka ehkäisevät soluille haitallisten vapaiden radikaalien toimintaa elimistössä. Lisäksi puolukka sisältää runsaasti antibakteerista kiniinihappoa, joka alentaa virtsan happamuutta ja ehkäisee bakteerien kasvua ja toimintaa.

Yhdessä ruokalusikallisessa (n.10g) Valo24h paahdettua pellavaa + puolukkaa on koko päivän omega-3-tarve. Omega-3:a tarvitaan mm. kasvuun ja kehitykseen sekä elimistön kaikkien solujen rakennusaineena. Omega-3:n riittävä saanti (2 g/pv) auttaa ylläpitämään veren kolesterolitasoa normaalina.

Pellavan kuidut aktivoivat suoliston normaalia toimintaa. Liukenematon kuitu (2/3 pellavan kuiduista) tuo apua ummetukseen. Liukoinen kuitu (1/3 pellavan kuiduista) tasapainottaa aterian jälkeen verensokerin nousua ja lisää kylläisyyttä. Lisäksi se auttaa kolesterolitasapainon ylläpitämisessä sitoen sappihappoja.

Tuote on gluteeniton ja valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään ainoastaan gluteenittomia tuotteita ja raaka-aineita.

Tuotteessa oleva pieni määrä sokeria tulee siitä että marjojen spraykuivausprosessissa tarvitaan sokeria. 300g pakkauksessa on alle 1 rkl verran sokeria.

Ainesosat

Paahdettu rouhittu pellavansiemen LUOMU (88%), kuivattu puolukka LUOMU (10%), luomumaltodekstriini, luomusokeri ja luomuauringonkukkaöljy.
Linkitetyt ruoka-aineet:
pellavansiemen, puolukka, maltodekstriini, ruokosokeri, auringonkukkaöljy,

Ravintosisältö /100g / 100ml

Energia
2185.0
kJ / 522kcal
Rasva
39
g, josta tyydyttynyttä
3
g
Hiilihydraatit
13
g, josta sokereita
5
g
Proteiini
19
g
Suola
0
g
Lisätietoja:
Ravintokuitu 26 g