Oatly Vanilja Havregurt 1kg

Oatly Vanilja Havregurt 1kg
Suolaiset ja makeat naposteltavat
Maidon kaltaiset valmisteet

Tuottaja

Oatly

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Tuotteella ei ole kontaminaatioriskejä.

Maidoton ja soijaton. Erittäin alhainen gluteenipitoisuus (alle 100mg/kg per tuote).

Sloganit, joita harkitsimme käyttävämme tämän Havregurt Vanilja-tuotteemme lanseerauksessa:
”Jälleen yksi näitä!”
”Copy-paste kävi täällä!”
”Voit uskoa silmiäsi!”
Koska niinhän se vähän on. Vaniljanmakuinen jugurtti ei varsinaisesti edusta mitään uutta auringon alla.  Päinvastoin, jos ollaan tarkkoja. Eli ei mitään sen tyyppistä kuin Recovery punajuurella tai suuri ylpeytemme iKaffe. Niiden kohdalla saatoimme todeta, että ”Hei, tsekatkaapa tämä! Siis vau!” Eli totuuden nimessä meillä ei ole mitään ihmeellistä uutta kerrottavaa tässä. Mitään, jota et jo tietäisi. Muuta kuin että meillä on nyt Havregurt Vanilja, ja että vanilja maistuu mahtavalta, minkä jokainen, joka on joskus maistanut vaniljaa, tietää. Ja jokainenhan kai on, joskus.

(Selvennys: Havregurt Vanilja on siis sikahyvää, ei epäilystäkään asiasta. Se on pehmeää ja kermaista, ilman että sisältäisi massoittain tyydyttymätöntä rasvaa. Ja kauran ja vaniljan yhdistelmä on aivan erinomainen, ja mikä tärkeintä, se ei sisällä liikaa sokeria eikä näin ollen ole liian makea. Joten hyvin me klaarasimme tämän.)

Ainesosat

Vesi, KAURA 12%, sokeri 4%, perunatärkkelys, muunnettu perunatärkkelys, rapsiöljy, kivennäisaineita (kalsiumkarbonaatti, kalsiumfosfaatti, kaliumjodidi), luontainen makuaine, happo (omena- ja maitohappo), suola, vaniljauute, vitamiinit (D2, riboflaviini, B12).
Linkitetyt ruoka-aineet:
vesi, kaura (vilja), ruokosokeri, perunatärkkelys(jauho), rapsiöljy, E170, E341, luontainen määrittelemätön aromiuute, omenahappo, maitohappo, ruokasuola, vanilja, E101,

Ravintosisältö /100g / 100ml

Energia
360
kJ / 86kcal
Rasva
2,1
g, josta tyydyttynyttä
0,2
g
Hiilihydraatit
15,1
g, josta sokereita
8,3
g
Proteiini
1,1
g
Suola
0,06
g
Lisätietoja:
Ravintokuituja 0,9 g