Oatly Kaurajuoma 1,5 1l

Oatly Kaurajuoma 1,5 1l
Juomat
Maidon kaltaiset valmisteet

Tuottaja

Oatly

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Tuotteella ei ole kontaminaatioriskejä.

Maidoton ja soijaton. Erittäin alhainen gluteenipitoisuus (alle 100mg/kg per tuote).

Mikäpä tässä juomassa ei olisi mahtavaa? Kyseessä on kaikkien aikojen ensimmäisen kaurajuoman uusi ja paranneltu versio, joten se on varma valinta jokapäiväiseen käyttöön: se vastaa ominaisuuksiltaan lehmänmaitoa, mutta siinä on kaurasta saatua kasvipohjaista kermamaisuutta. Tuote ei sisällä lisättyä sokeria, mutta sen sijaan se sisältää vitamiineja (D, riboflaviini, B12) ja kalsiumia sekä 1,5 % rapsiöljystä ja kaurasta saatua rasvaa.
 
Jos olet käyttänyt tätä tuotetta jo vuodesta miekka ja kypärä ja mietit, mitä uutta ja upeaa siinä muka oikein on, niin se sopii nyt myös kahviin ja teehen sekä entistä paremmin ruoanlaittoon.

Ellet vastusta happamuudensäätöaineita, tässä tuotteessa ei oikeastaan ole mitään vähemmän mahtavaa. Käytämme nimittäin kyseisiä aineita tuotteen valmistuksessa, jotta se vastaisi lehmänmaitoa mahdollisimman hyvin. Voit silti olla aivan varma siitä, ettei tuotteessa ole käytetty mitään tarpeetonta tai mitään sellaista, mitä ei ole hyväksytty ihmisravinnoksi: kaikki on kasvipohjaista ja ottaa huomioon sinut ja planeetan, jolla asut.

Ei maitoa, ei soijaa, eikä jaarittelevia pakkaustekstejä. Okei, tuo viimeinen ei pidä paikkaansa, mutta olemme silti sitä mieltä, että tämä juoma on kutakuinkin täydellinen.

Ainesosat

Vesi, KAURA 10%, rapsiöljy, happamuudensäätöaine (dikaliumfosfaatti), kivennäisaineita (kalsiumkarbonaatti, kaliumjodidi), suola, vitamiinit (D2, riboflaviini, B12).
Linkitetyt ruoka-aineet:
vesi, kaura (vilja), rapsiöljy, E340, E170, ruokasuola, E101,

Ravintosisältö /100g / 100ml

Energia
200
kJ / 48kcal
Rasva
1,5
g, josta tyydyttynyttä
0,2
g
Hiilihydraatit
7,0
g, josta sokereita
3,4
g
Proteiini
1,1
g
Suola
0,10
g
Lisätietoja:
Ravintokuituja 0,8 g