Oatly Maustamaton Havregurt 1kg

Oatly Maustamaton Havregurt 1kg
Suolaiset ja makeat naposteltavat
Maidon kaltaiset valmisteet

Tuottaja

Oatly

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Tuotteella ei ole kontaminaatioriskejä.

Maidoton ja soijaton. Erittäin alhainen gluteenipitoisuus (alle 100mg/kg per tuote). Ei maitoa, ei soijaa, ei pähkinöitä. Säilytä viileänä 8º C. Tehty sinua ilahduttamaan.

Sinulle, joka olet täällä aivan ensimmäistä kertaa, ja luet tuotteesta, joka on nimeltään Havregurt Maustamaton:
Havregurt. Se kuulostaa ääneltä, jonka joku viidakon eläin saattaisi päästää ilmoille. Mutta se on itse asiassa ihan hemmetin hyvä nimi. Koska sinä syöt tätä tuotetta aivan kuin tavallista jugurttia: ehkä myslin tai marjojen kanssa, voit laittaa sitä smootheihin tai kastikkeisiin jne. Ja niillä on saman tyyppinen koostumus. Molemmat ovat paksuhkosti juoksevia. Mutta ne eivät kuitenkaan maistu  oikein samalta. Siitä yksinkertaisesta syystä, että Havregurt ei ole jugurtti. Tuo ju-etuliite liittyy tässä maitoon, ja se on juuri se osa, mistä Havregurt on täysin vapaa. Sen sijaan siinä on kaurakuituja* ja hyviä rasvoja** rapsiöljystä.
Vaihtoehto voisi olla, että tuotetta kutsuttaisiin ”hapatetuksi kaurapohjaksi”, mutta se ei kuulosta kyllä ollenkaan yhtä hyvältä. Tai yhtä paljon viidakon eläimen äännähtelyltä.

Sinulle, joka olet käynyt täällä ja lukenut aiemmin jo monet kerrat tuotteestamme:
PÄIVITETTY RESEPTI! OMG! SAAMMEKO ESITELLÄ: HAVREGURT MAUSTAMATON 2.0!
Joitain suosikkeja tarvitsee, suosiostaan huolimatta, välillä hieman virkistää, joten päätimme hieman testailla tämän tuotteen kanssa – ja kyllä, siitä tuli aivan liian hyvää, jotta parannuksen voisi jättää toteuttamatta. Eli jos Havregurt Maustamaton ei jostain syystä maistu nyt aivan samalta kuin ennen, se johtuu siitä, että olemme tehneet seuraavaa: lisänneet hieman happamuutta, ottaneet makuaineen pois, lisänneet hippusen suolaa makua pyöristämään ja samalla lisänneet myös ekstraproteiinia, jonka ansiosta se on entistä valkoisempaa ja kermaisempaa.

Ainesosat

Vesi, KAURA 12%, perunatärkkelys, rapsiöljy, muunnettu perunatärkkelys, perunaproteiini, kalsiumfosfaatti, kalsiumkarbonaatti, happo (omena- ja maitohappo), suola, vitamiinit (D2, riboflaviini, B12), kaliumjodidi.
Linkitetyt ruoka-aineet:
vesi, kaura (vilja), perunatärkkelys(jauho), rapsiöljy, perunatärkkelys(jauho), peruna (juures), E341, E170, omenahappo, maitohappo, ruokasuola, E101,

Ravintosisältö /100g / 100ml

Energia
346
kJ / 83kcal
Rasva
3,0
g, josta tyydyttynyttä
0,3
g
Hiilihydraatit
12
g, josta sokereita
4,4
g
Proteiini
1,4
g
Suola
0,10
g
Lisätietoja:
Ravintokuituja 0,9 g