Oatly Kaurajuoma Caffé Latte 235ml

Oatly Kaurajuoma Caffé Latte 235ml
Juomat
Maidon kaltaiset valmisteet

Tuottaja

Oatly

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Tuotteella ei ole kontaminaatioriskejä.

Maidoton ja soijaton. Erittäin alhainen gluteenipitoisuus (alle 100mg/kg per tuote).

Mukana kulkeva latte, joka on valmistettu kahvista ja kermaisesta kaurajuomasta, jotta voit nauttia italialaishenkisestä kahvihetkestä missä ikinä oletkin.

Vahva kahvi pehmeällä kermaisella vaahdolla kuorrutettuna, joka odottaa kärsivällisesti vyölaukussasi, kunnes hyvän kahvin himo iskee.

Tummapaahtoisten kahvipapujen ja kaurajuoman sekoittaminen oli ennenkuulumatonta vielä ei niin kauan sitten, ja nykyään se tuntuu jokaisen kahvin ystävän luontevimmalta valinnalta. Joten niissä hetkissä, kun tarvitset kahvia paikassa, missä sitä ei ole saatavilla, voit tulla kaikkien suosikkiystäväksi vetäisemällä varastostasi esiin yhden näistä pienistä, tuubinmuotoisista juomista kuin aina valmiina oleva partiolainen.

Ainesosat

Vesi, KAURA* 11%, kahviuute* 3,3%, sokeri* 2,5%, rapsiöljy*, happamuudensäätöaine (kalsiumkarbonaatti, natriumvety-karbonaatti), luontainen kahviaromi, suola, stabilointiaine (gellaanikumi).

Linkitetyt ruoka-aineet:
vesi, kaura (vilja), kahvipapu, ruokosokeri, rapsiöljy, E170, E500/ruokasooda (leivinjauhe), kahvipapu, ruokasuola, E418,

Ravintosisältö /100g / 100ml

Energia
324
kJ / 77kcal
Rasva
2,8
g, josta tyydyttynyttä
0,3
g
Hiilihydraatit
11
g, josta sokereita
6,1
g
Proteiini
1,4
g
Suola
0,22
g
Lisätietoja:
Ravintokuitu 1,2 g