Oatly IMat Ruokaan Luomu 250ml

Oatly IMat Ruokaan Luomu
Maidon kaltaiset valmisteet

Tuottaja

Oatly

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Tuotteella ei ole kontaminaatioriskejä.

Maidoton ja soijaton. Erittäin alhainen gluteenipitoisuus (alle 100mg/kg per tuote).

iMat Luomu sisältää terveellisiä* tyydyttymättömiä rasvoja rapsiöljystä. Sen lisäksi, että eläinperäisten rasvojen vaihtaminen kasviperäisiin on hyväksi sinulle, on se hyväksi myös koko maapallolle.  Ja kunhan ruoka on tuotu pöytään, huomaat myös, kuinka hyvälle se maistuu.

Tälle tuotteelle on ominaista, että se kerrostuu, kun se on seissyt jonkin aikaa hyllyssä. Mutta ongelma on helposti ratkaistavissa: ravista tölkkiä kunnolla ja sisältö on taas sileää ja kermamaista. Olemme myös lisänneet hieman emulgointi- ja stabilointiainetta, jotta iMat toimisi kaiken tyyppisessä ruoanlaitossa, niin kuumassa kuin kylmässä. Eli kun asiaa tarkastellaan näistä erinomaisista käytettävyysnäkökulmista, niin onhan se joka tapauksessa aika mainio tuote.

Ei sisällä maitoa, eikä soijaa. Säilytetään jääkaapissa. Käytetään samalla tavalla kuin kermaa, yhtä suurina määrinä, eli voit korvata suoraan. Toimii sekä kylmänä että kuumana.

*Sisältää runsaasti tyydyttymätöntä rasvaa. Tyydyttyneen rasvan korvaaminen tyydyttymättömällä rasvalla auttaa pitämään veren kolesterolipitoisuuden normaalin.

Ainesosat

Vesi, rapsiöljy*, KAURA* 9 %, emulgointiaine (rapsilesitiini)**, stabilointiaine (ksantaanikumi, gellaanikumi), merisuola, levä (Lithothamnium calcareum).

*KRAV-sertifioitu raaka-aine.
**EU-luonnonmukainen raaka-aine.

Linkitetyt ruoka-aineet:
vesi, rapsiöljy, kaura (vilja), E322/rapsilesitiini, E415, E418, merisuola, merilevä,

Ravintosisältö /100g / 100ml

Energia
604
kJ / 144kcal
Rasva
13
g, josta tyydyttynyttä
1,1
g
Hiilihydraatit
5,8
g, josta sokereita
3,6
g
Proteiini
1,0
g
Suola
0,11
g
Lisätietoja:
Ravintokuitu 0,9 g