Oatly Mansikka Havregurt 400g

Oatly Mansikka Havregurt 400g
Suolaiset ja makeat naposteltavat
Maidon kaltaiset valmisteet

Tuottaja

Oatly

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Tuotteella ei ole kontaminaatioriskejä.

Maidoton ja soijaton. Erittäin alhainen gluteenipitoisuus (alle 100mg/kg per tuote).

Tämä on ihanan kermamaista ja herkullista, ja voit nautiskella sitä ihan samaan tapaan kuin mansikkajugurttiakin. Havregurt Mansikka on tehty kaurasta, joka kasvaa maaperässä, minkä vuoksi lehmien osuus valmistuksessa on voitu jättää väliin. Käyttämämme mansikat ovat ihan oikeita mansikoita. ”Ja mitäs ihmeellistä siinä on?”, saatat ajatella. Eipä juuri mitään. Halusimme vain mainita asiasta, koska monet tuotteet väittävät olevansa mansikkaa, vaikka marjat puuttuvatkin. Olemme ehkä vanhanaikaisia, mutta jos tuotteessa lukee mansikka, niin sitä siitä tulisi myös löytyä.  Ja kun nyt aiheeseen päästiin, lisäsimme mukaan parhaat mansikat mitä löysimme. Täydensimme tuotetta myös D2- ja B12-vitamiineilla sekä kalsiumilla. Voit kierrättää pakkauksen kartonkijätteen mukana.

Lisäsimme joukkoon hieman sokeria, jotta maku olisi juuri eikä melkein kohdillaan. Helppohan se on huudella, että sokeria ei saisi olla senkään vertaa, mutta ei se aina toimi niin. On nimittäin todennäköistä, että maistaessasi tätä tuotetta ensimmäistä kertaa, tulet vertaamaan sitä mansikkajugurttiin. Ja koska jugurteissa on sokeria, annoimme tälle ripauksen verran tasoitusta, jotta kaura pääsisi tekemään tuttavuutta makunystyröidesi kanssa.

Muista sekoittaa ensin! Se on vaivan arvoista. Säilytä viileänä (8 °C). Ei sisällä maitoa, soijaa tai muuta ylimääräistä. Onpa muuten outo sana tuo Havregurt, mutta tällä mennään.

Ainesosat

Vesi, KAURA 10%, sokeri 5%, mansikkasose tiivisteestä valmistettu 4,5%, mehu tiivisteestä valmistettu (mansikka 3,9%, sitruuna, bataatti, omena, retiisi, kirsikka), perunatärkkelys, rapsiöljy, muunnettu perunatärkkelys, KAURAkuitu, perunaproteiini, maissitärkkelys, hapot (omenahappo, maitohappo), luontaiset aromit, kivennäisaineet (kalsiumkarbonaatti, kalsiumfosfaatti), suola, vitamiinit (D2, B12).

Linkitetyt ruoka-aineet:
vesi, kaura (vilja), ruokosokeri, mansikka, mansikka, sitruuna, bataatti, omena, retiisi, kirsikka, perunatärkkelys(jauho), rapsiöljy, perunatärkkelys(jauho), kaura (vilja), peruna (juures), maissitärkkelys, omenahappo, maitohappo, luontainen määrittelemätön aromiuute, E170, E341, ruokasuola,

Ravintosisältö /100g / 100ml

Energia
423
kJ / 101kcal
Rasva
3,2
g, josta tyydyttynyttä
0,3
g
Hiilihydraatit
16
g, josta sokereita
9,3
g
Proteiini
1,4
g
Suola
0,06
g
Lisätietoja:
Ravintokuitu 1,1 g