Oatly Kaurajuoma No sugars 1l

Oatly Kaurajuoma "No" sugars 1l
Juomat
Maidon kaltaiset valmisteet

Tuottaja

Oatly

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Tuotteella ei ole kontaminaatioriskejä.

Maidoton ja soijaton. Erittäin alhainen gluteenipitoisuus (alle 100mg/kg per tuote).

Nyt sitä saa! Nimittäin fitness-vaikuttajien ja tavallisen kansan kaipaamaa kaurajuomaa, jossa on vähemmän sokeria mutta se sama mahtava maku kuin aiemmin. Olemme luoneet "sokerittoman" juoman, joka istuu hyvin siihen tee-se-itse-henkeen, josta Oatlykin aikoinaan inspiroitui kehittäessään oman patentoidun menetelmänsä. Mutta siinä missä muiden tuotteidemme valmistusprosessissa tärkkelys hajotetaan sokeriksi, tämä kaurajuoma jättääkin tuon työn sinun vastuullesi. Kun juomamme osuu kielellesi, kehosi alkaa välittömästi muuttaa sen hiilihydraatteja sokeriksi – ruoansulatusjärjestelmä nyt vain toimii sillä tavalla tärkkelyspitoisen ruoan kanssa. Voisi siis jopa sanoa, että tämä juoma on oikea tee-se-itse-Oatly, joka maistuu vähemmän sokeriselta. Makeeta, eikö vain?

Tätä juomaa voi nauttia kahvin tai teen kanssa tai sellaisenaan. Sitä voi käyttää ruoanlaittoon ja leipomiseen. Voit oikeastaan käyttää sitä kaikkeen siihen, mihin käytit maitoa entisessä elämässäsi. Juomassa on ravintotarpeita täydentäviä kuituja, vitamiineja ja kalsiumia, ja se kestää avaamattomana huoneenlämmössä suurin piirtein 270 päivän ajan. Ei maitoa, ei soijaa, ei pähkinöitä, "ei" sokeria – mutta kyllä, mahtava maku.

Juoman valmistuksessa on käytetty happamuudensäätöainetta, jotta se vastaisi ominaisuuksiltaan lehmänmaitoa. Olemme silti sitä mieltä, että tämän tuotteen mahtavat puolet (kuten se, että voit käyttää sitä aivan samalla tavoin kuin ennenkin) päihittävät kaikki juoman vähemmän mahtavat puolet. Emmekä muuten ikinä laita juomiimme mitään turhaa tai mitään sellaista, mitä ei ole hyväksytty ihmisravinnoksi.

Muistatko vielä, kun kerroimme tärkkelyksen muuttumisesta sokeriksi? Sama juttu koskee kaikkia kaurajuomia, joiden väitetään olevan sokerittomia tai vähäsokerisia. Ruoan mukana saadut hiilihydraatit hajoavat sokereiksi: tämä on ihan normaali juttu, joka tapahtuu kaikelle tärkkelystä sisältävälle ruoalle, joten ei syytä paniikkiin.

Ainesosat

Vesi, KAURA 10%, rapsiöljy, happamuudensäätöaine (dikaliumfosfaatti), kivennäisaineita (kalsiumkarbonaatti, kaliumjodidi), suola, vitamiinit (D2, riboflaviini, B12).

Linkitetyt ruoka-aineet:
vesi, kaura (vilja), rapsiöljy, E340, E170, ruokasuola, E101,

Ravintosisältö /100g / 100ml

Energia
185
kJ / 44kcal
Rasva
1,5
g, josta tyydyttynyttä
0,2
g
Hiilihydraatit
6,3
g, josta sokereita
0
g
Proteiini
1,0
g
Suola
0,12
g
Lisätietoja:
Ravintokuitu 0,7 g