Oatly Kaurajuoma 2,8 1l

Oatly Kaurajuoma 2,8 1l
Juomat
Maidon kaltaiset valmisteet

Tuottaja

Oatly

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Tuotteella ei ole kontaminaatioriskejä.

Maidoton ja soijaton. Erittäin alhainen gluteenipitoisuus (alle 100mg/kg per tuote).

Ai, kiinnostaako sinua siis vain kauran kermamainen olemus? Siinä tapauksessa Kaurajuoma 2,8% rasvaa on todellakin kuin tehty sinua varten: se sopii täydellisesti niille, jotka haluavat vaihtaa täysmaidon ympäristöystävällisempään vaihtoehtoon. Mukavana bonuksena kaurajuoma säilyy huoneenlämmössä avaamattomana peräti 270 päivää! Selviät sen voimalla siis sekä zombiapokalypsin ensimmäisestä vaiheesta että kaikista niistä kerroista, kun laitat juoman johonkin "varmaan paikkaan" ja löydät sen vasta yhdeksän kuukauden kuluttua. Avattuna tuotettamme voi käyttää niin juomana kuin ruoanlaittoon ja leivontaankin – siitä leivottu leipä on taatusti niin kuohkeaa ja pehmoista, että kaikki zombimaininnan aiheuttamat negatiiviset mielleyhtymät katoavat kuin tuhka tuuleen.

Täydellisen ylellinen maku. Ei juoma sentään timanteilta maistu, mutta se on upean kermamaista eikä sisällä tyydyttyneitä rasvoja, joita muut kermamaiset juomat usein sisältävät. Kaurajuoma 2,8% rasvaa sisältää itse asiassa terveellistä tyydyttymätöntä rasvaa*. Jos siis haluat esitellä muille ylellistä elämäntapaasi ilman kalliiden huvijahtien ostelua, voit pröystäillä luksusluokan kaurajuomallasi.
*Tyydyttyneiden rasvojen korvaaminen tyydyttymättömillä rasvoilla auttaa pitämään kolesteroliarvot suositellulla tasolla.

Jotta juoma toimisi parhaalla mahdollisella tavalla kahvissa, olemme lisänneet siihen happamuudensäätöainetta. Tämä ei tietenkään kuulosta hirveän hauskalta, mutta sen hyödyt päihittävät taatusti kaikki sen mälsät puolet.

Tuote ei sisällä maitoa eikä soijaa, ja se sopii hurjan hyvin vegaaneille, ei-vegaaneille ja monille muille.

Ainesosat

Vesi, KAURA 10%, rapsiöljy, happamuudensäätöaine (dikaliumfosfaatti), kivennäisaineita (kalsiumkarbonaatti, kaliumjodidi), suola, vitamiinit (D2, riboflaviini, B12).

Linkitetyt ruoka-aineet:
vesi, kaura (vilja), rapsiöljy, E340, E170, ruokasuola, E101,

Ravintosisältö /100g / 100ml

Energia
248
kJ / 59kcal
Rasva
2,8
g, josta tyydyttynyttä
0,3
g
Hiilihydraatit
7,0
g, josta sokereita
3,4
g
Proteiini
1,1
g
Suola
0,10
g
Lisätietoja:
Ravintokuitu 0,8 g