Oatly Kaurajuoma 0,5 1l

Oatly Kaurajuoma 0,5 1l
Juomat
Maidon kaltaiset valmisteet

Tuottaja

Oatly

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Tuotteella ei ole kontaminaatioriskejä.

Maidoton ja soijaton. Erittäin alhainen gluteenipitoisuus (alle 100mg/kg per tuote).

Sama mahtava maku, mutta vain 0,5 % rasvaa. Käytä kuten ennen vanhaan tapasit käyttää rasvatonta laktoosiversiota.

Joskus sitä haluaa muroihinsa vain sen pienen määrän enimmäkseen tyydyttymätöntä rasvaa, jota kaura luonnostaan sisältää, ja samaan aikaan kuitenkin kaikkia niitä kuituja, jodia, vitamiineja, kalsiumia ja muita juttuja, joita muissa maustamattomissa kaurajuomissamme yleensä on. Joten teimme tämän hyvänmakuisen juoman, jota on samalla tavalla täydennetty kuin niitä muitakin juomiamme, mutta joka sisältää vähemmän rasvaa. Sillä on juuri sellainen kevyempi koostumus, josta osa ihmisistä pitää – ja osa taas ei niinkään. Vähän kuin tarkkaan räätälöity popkappale.

Mitä suurempi rasvapitoisuus, sitä valkoisempi kaurajuoma. Hauska yksityiskohta, joka ei sitten kuitenkaan ole niin hauska tämän vähärasvaisen kaurajuoman kohdalla. Sillä sen harmaahko väri (joka joskus muuttuu jopa ruskehtavaksi) ei varsinaisesti ole ilo silmälle, mutta niin kaura nyt vain toimii, ja mikäs siinä. Emme myöskään halua lisätä tuotteisiimme mitään, mikä ei ole aivan välttämätöntä, ja rasvan lisääminen vähärasvaiseen tuotteeseen ei nyt vain ole sitä. Toivomme, että maku korvaa sen mitä värissä menetetään. Olemme myös lisänneet juomaan happamuudensäätöainetta, jotta se toimisi paremmin kuumissa juomissa. Maidoton, soijaton ja lähes rasvaton.

Ainesosat

Vesi, KAURA 10%, happamuudensäätöaine (dikaliumfosfaatti), kivennäisaineita (kalsiumkarbonaatti, kaliumjodidi), suola, vitamiinit (D2, riboflaviini, B12).

Linkitetyt ruoka-aineet:
vesi, kaura (vilja), E340, E170, ruokasuola, E101,

Ravintosisältö /100g / 100ml

Energia
156
kJ / 37kcal
Rasva
0,5
g, josta tyydyttynyttä
0,1
g
Hiilihydraatit
6,7
g, josta sokereita
3,2
g
Proteiini
1,0
g
Suola
0,10
g
Lisätietoja:
Ravintokuitu 0,8 g