Oatly Kaurajuoma Vaniljanmakuinen 1l

Oatly Kaurajuoma Vaniljanmakuinen 1l
Juomat
Maidon kaltaiset valmisteet

Tuottaja

Oatly

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Tuotteella ei ole kontaminaatioriskejä.

Maidoton ja soijaton. Erittäin alhainen gluteenipitoisuus (alle 100mg/kg per tuote).

Meille Vanilja ei tarkoita samaa kuin tylsä. Tämähän on siis kaikkea muuta kuin tylsä, vaikka onkin vaniljaa. Tässä tuotteessa kun on kaikki kaurajuomiemme hyvät jutut, mutta se maistuukin vaniljalta. Kauraenergiaa, kuituja ja ripaus kestävyyttä, kaikki piilossa vaniljaisen ulkokuoren takana. Joko sanoimme, että tämä on vaniljaa? No, ehkei sinun pidä luottaa meidän sanaamme. Tai itse asiassa, luota vain meidän sanaamme. Loistotuote. Kokeile!

Se on kermamaista ja koostumus on täyteläinen. Se sisältää terveellisiä rasvoja rapsiöljystä (tyydyttymättömiä). Se sisältää kalsiumia, D2-vitamiinia, kuten myös B12-vitamiinia, joka on juuri se vitamiini, joka on kytköksissä ihmiskehon jokaisen solun aineenvaihduntaan. Mikä tarkoittaa, että jos se olisi ihminen, kyse olisi luultavasti VIP-henkilöstä. Tuotteen hiilijalanjälki on merkitty pakkaukseen, joten tiedät tarkalleen, kuinka paljon kasvihuonekaasuja sen tuottamisesta on aiheutunut. Miksi ihmeessä muut eivät tee niin?

Olisimme mieluummin käyttäneet agavesiirappia, mutta se osoittautui liian kalliiksi, joten käytimme sen sijaan tavallista sokeria. Mikä sinällään ei ole ongelma, paitsi jos agavesiirappi sattuu jollekin olemaan elämää suurempi juttu. Siinä tapauksessa pyydämme anteeksi kaikilta agavefaneilta. Vastaavasti olisimme kovasti halunneet käyttää luontaista vanilja-aromia, mutta jouduimme tyytymään luontaiseen aromiin, mikä itse asiassa antoikin juomalle aivan mahtavan vaniljaisen makuprofiilin.

Ainesosat

Vesi, KAURA 11%, sokeri 2,3%, rapsiöljy, kivennäisaineita (kalsiumkarbonaatti, kalsiumfosfaatteja, kaliumjodidi), luontainen aromi, suola, vitamiinit (D2, riboflaviini, B12).

Linkitetyt ruoka-aineet:
vesi, kaura (vilja), ruokosokeri, rapsiöljy, E170, E341, luontainen määrittelemätön aromiuute, ruokasuola, E101,

Ravintosisältö /100g / 100ml

Energia
285
kJ / 68kcal
Rasva
2,6
g, josta tyydyttynyttä
0,3
g
Hiilihydraatit
9,6
g, josta sokereita
5,9
g
Proteiini
1,1
g
Suola
0,11
g
Lisätietoja:
Ravintokuitu 0,8 g