Oatly Kylmäkaurajuoma 1,5 1l

Oatly Kylmäkaurajuoma 1,5 1l
Juomat
Maidon kaltaiset valmisteet

Tuottaja

Oatly

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Tuotteella ei ole kontaminaatioriskejä.

Maidoton ja soijaton. Erittäin alhainen gluteenipitoisuus (alle 100mg/kg per tuote).

Haluatko karsia kaiken kevytmaidon elämästäsi? Tässä sinulle ratkaisu: kevytmaitoa vastaava kaurajuoma, joka on ympäristön kannalta hyvä valinta. Kutsumme sitä Kaurajuoma 1,5%, ja voit laittaa sitä puuroon, muroihin tai juoda suoraan tölkistä, kun kukaan ei huomaa. Mutta nyt siihen tärkeimpään uutiseen… *rumpujen päristystä* … tämä toimii ihmeellisen hyvin myös kahvissa! Sano hyvästit klönteille, huolille ja murheille. Ja loppu onkin vanhan kertausta niille, jotka jo tuntevat tuotteemme: kauraa, vettä, rapsiöljyä ja ripaus suolaa.

Tämä on kermamaista ja maku on hieno ja pehmeä. Mutta ennen kaikkea tämä sopii täydellisesti sinulle, joka et pidä mistään extremestä. Onko sinulla tapana todeta, että ”kohtuus kaikessa” ja pyrit aina löytämään sen ”kultaisen keskitien”? Jos, niin tämä tuote on juuri sinulle. Ja samalla kuin mittatilaustyönä ruotsalaiselle kansanluonteelle tehty.

Kyllä, saadaksemme tämän toimimaan kahvissa olemme lisänneet hieman happamuudensäätöainetta (tiedämme, ei kuulosta mitenkään superhauskalta, mutta on silti täysin vaaratonta). Välttämätön paha, aivan kuten tiistait.

Ei sisällä maitoa, ei soijaa, ei pähkinöitä, eikä manteleita. Sopii sekä vegaaneille että ei-vegaaneille. Tämä tuote on tuoretta, joten säilytetään se sellaisena, jääkaapissa. 

Bonus info: Kalium 151 mg (7,5%**). Fosfori 81 mg (12%**). **Päivittäisen saannin vertailuarvosta.

Ainesosat

Vesi, KAURA 10%, rapsiöljy, happamuudensäätöaine (dikaliumfosfaatti), kivennäisaineita (kalsiumkarbonaatti, kaliumjodidi), suola, vitamiinit (D2, riboflaviini, B12).

Linkitetyt ruoka-aineet:
vesi, kaura (vilja), rapsiöljy, E340, E170, ruokasuola, E101,

Ravintosisältö /100g / 100ml

Energia
201
kJ / 48kcal
Rasva
1,5
g, josta tyydyttynyttä
0,2
g
Hiilihydraatit
7,1
g, josta sokereita
3,4
g
Proteiini
1,1
g
Suola
0,10
g
Lisätietoja:
Ravintokuitu 0,8 g