Oatly Kylmäkaurajuoma 2,8 1l

Oatly Kylmäkaurajuoma 2,8 1l
Juomat
Maidon kaltaiset valmisteet

Tuottaja

Oatly

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Tuotteella ei ole kontaminaatioriskejä.

Maidoton ja soijaton. Erittäin alhainen gluteenipitoisuus (alle 100mg/kg per tuote).

Vain paras on kyllin hyvää sinulle? Siinä tapauksessa Kaurajuoma 2,8% on sinua varten. Ilmiselvä valinta, kun haluat korvata täysmaidon ilmaston kannalta hyvällä vaihtoehdolla. Lisääpä tätä superylellistä kaurajuomaa taikinaan leipoessasi, ja pullista ja leivistä tulee niin muhevia, ettei sinua edes haittaa, kun ihmiset käyttävät sanaa ”muheva”. Lisäksi se toimii aivan erinomaisesti kahvin kanssa. Se ui ympäri kuppia niin luontevasti, aivan kuin eläintarhasta paennut delfiini meressä. (Okei, ehkä tuo vertaus ei aivan aukea, mutta ymmärtänet pointin.) Mistä se on tehty? Kaurasta, vedestä, hyppysellisestä suolaa ja rapsiöljystä, joka on pehmeämpää kuin sametilla verhoiltu soffa.

100-prosenttisen ylellinen maku. Miltään timanteilta se ei tosin maistu, vaan enemmänkin kermamaiselta, mutta ilman niitä tyydyttyneitä rasvoja, joita yleensä tulee kaupan päälle, kun ostetaan jotain kermaista. Kaurajuoma 2,8% sisältää sitä vastoin kosolti terveellistä* tyydyttymätöntä rasvaa. Joten jos et satu omistamaan jahtia Marbellan sataman edustalla, mutta haluat silti rehvastella ylellisellä elämäntyylilläsi, voit nyt kehua retostella sillä, mitä ihanaa, rasvapitoista kaurajuomaa siemailet.

Jotta saisimme sen toimimaan kahvin kanssa, olemme lisänneet hieman happamuudensäätöainetta. Juu, ei kuulosta mitenkään superhauskalta. Mutta hyvät puolet painavat vaa’assa huonoja puolia enemmän, lupaamme.

Ei sisällä maitoa, ei soijaa, ei pähkinöitä, eikä manteleita. Sopii sekä vegaaneille että ei-vegaaneille. Tämä tuote on tuoretta, joten säilytetään se sellaisena, jääkaapissa.

Bonus info: Kalium 151 mg (7,5%**). Fosfori 81 mg (12%**). **Päivittäisen saannin vertailuarvosta.

Ainesosat

Vesi, KAURA 10%, rapsiöljy, happamuudensäätöaine (dikaliumfosfaatti), kivennäisaineita (kalsiumkarbonaatti, kaliumjodidi), suola, vitamiinit (D2, riboflaviini, B12).

Linkitetyt ruoka-aineet:
vesi, kaura (vilja), rapsiöljy, E340, E170, ruokasuola, E101,

Ravintosisältö /100g / 100ml

Energia
249
kJ / 59kcal
Rasva
2,8
g, josta tyydyttynyttä
0,3
g
Hiilihydraatit
7,1
g, josta sokereita
3,4
g
Proteiini
1,1
g
Suola
0,10
g
Lisätietoja:
Ravintokuitu 0,8 g