Oatly Kylmäkaurajuoma Suklaa Deluxe 1l

Oatly Kylmäkaurajuoma Suklaa Deluxe 1l
Juomat
Maidon kaltaiset valmisteet

Tuottaja

Oatly

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Tuotteella ei ole kontaminaatioriskejä.

Maidoton ja soijaton. Erittäin alhainen gluteenipitoisuus (alle 100mg/kg per tuote).

Voiko suklaata ikinä olla liikaa? Ilmiselvä retorinen kysymys, sillä jokainenhan tietää, että vastaus on ei. Ja juuri tässä kohtaa Suklaa Deluxe astuu kuvaan. Tai itseasiassa jääkaappiin, sillä löydät sen sieltä. Nimestä saattaisi päätellä, että tuotekehittelijöillämme on lähtenyt mopo hieman keulimaan, mutta jahka maistat tuotetta, ymmärrät. Hieman kermamaisempaa, hieman enemmän (UTZ-sertifioitua) kaakaota ja hieman vähemmän sokeria – tavalliseen suklaajuomaamme verrattuna siis. Eikä sinun tarvitse olla suklaajuomiin erikoistunut sommelier huomataksesi eron. Tai itseasiassa, mikä ettei. Mikset järjestäisi suklaajuomanmaisteluiltaa? Kaada lasiin, ota siemaus, anna suklaan pyöriä makunystyröittesi ympärillä ja kirjaa ylös juoman värisävy, tuoksu ja kokonaisvaikutelma. Äläkä unohda heittää loppuun mainintaa ”miellyttävän karvaasta jälkimausta”.

Tähän suklaaherkkuun käyttämämme kaakao on Cocoa Horizon -säätiön sertifioimaa. Se takaa, että kaakao on tuotettu 100-prosenttisesti kestävällä tavalla, luoden valoisampaa tulevaisuutta kaakaonviljelijöille heidän toimeentuloaan parantamalla ja tukemalla heitä kestävien toimintojen edistämisessä ja uusien kaakaotilainnovaatioiden kehittämisessä. Ja nuo ekstravitamiinit (D2, Riboflaviini ja B12) ja kalsium tarkoittavat, että voit ihan rauhassa hörppiä tätä vaikka koko iltapäivän. Siksi juuri pakkasimmekin sen litran tölkkiin.

Jos joskus tulevaisuudessa päätämme tuoda markkinoille vielä ylellisemmän suklaajuoman, tulee nimen keksiminen olemaan vaikeaa. Deluxe-super-mega-plus kun kuulostaa vähän liioittelulta. Ja sitten on tietysti tuo sokeri (3 %), jota olemme lisänneet makua tuomaan, ja joka on vähemmän hyvä juttu heille, joiden mielestä sokeri on kaiken pahan alku ja juuri.

Säilytetään kylmässä. Jos kaikesta huolimatta et satu pitämään suklaasta, todettakoon vinkkinä, että meillä on myös Kaurajuoma Deluxe, joka on vähän kuin Kaurajuoma Suklaa Deluxe, mutta ilman sitä suklaata.

Ainesosat

Vesi, KAURA 10%, sokeri 3%, rapsiöljy, kaakaojauhe 1,3%, kivennäisaineita (kalsiumkarbonaatti, kalsiumfosfaatteja, kaliumjodidi), luontaiset makuaineet, suola, vitamiinit (D2, riboflaviini, B12).

Linkitetyt ruoka-aineet:
vesi, kaura (vilja), ruokosokeri, rapsiöljy, kaakaojauhe, E170, E341, luontainen määrittelemätön aromiuute, ruokasuola, E101,

Ravintosisältö /100g / 100ml

Energia
296
kJ / 71kcal
Rasva
2,5
g, josta tyydyttynyttä
0,3
g
Hiilihydraatit
10
g, josta sokereita
6,5
g
Proteiini
1,4
g
Suola
0,12
g
Lisätietoja:
Ravintokuitu 1,2 g