Oatly iKaffe Chilled

Oatly iKaffe Chilled
Maidon kaltaiset valmisteet

Tuottaja

Oatly

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Tuotteella ei ole kontaminaatioriskejä.

Maidoton ja soijaton. Erittäin alhainen gluteenipitoisuus (alle 100mg/kg per tuote).

Tämä tuote on tehty ihmisille, jotka rakastavat ajatusta siitä, että herätessään heitä odottaa jääkaapissa se tismalleen sama kaurajuoma, jota heidän suosikkibaristansakin suosii. Sieltä sen voi helposti napata, lämmittää ja nopeasti vaahdottaa, ja taikoa siitä latten ilman lehmänmaitoa – ja kaikki tämä mukavasti oman keittiön rauhassa, ilman että on ensiksi suorittanut sarjan ärsyttäviä toimituksia, kuten nyt vaikka harjan löytämisen tai kenkien jalkaan laittamisen, jotta olisi valmis suuntaamaan kahvilaan. Se on täydellinen tuote erakoille, kahvifaneille ja erityisen itsenäisille ihmisille. Kuten myös vegaaneille, ei-vegaaneille, viikonloppuvegaaneille tai normaalisti-ei-vegaani-mutta-joskus-fleksaava-vegaani -tyypeille. Tarkoitus ei ole yleistää, mutta veikkaamme, että tulit tälle kaurajuomasivustolle selvittääksesi, onko tämä tuote sinua varten, joten ajattelimme mennä suoraan asiaan.

Tämä on se sama upea premiumtuotteemme, mutta nyt vain tarkoituksella ruokakauppasi kylmäosastolle sijoitettuna. Siis juuri se, joka maistuu niin mahtavalta ihan sellaisenaan ja joka käyttäytyy täydellisesti vaahdotettaessa. Ja jos kuulut heihin, jotka tykkäävät lisätä lorauksen jotain kermamaista tummapaahtoiseen kahviinsa, tältä tuotteelta onnistuu sekin juoksettumatta. Ja eikös olekin kiva tietää, että sinulla on nyt jotain sellaista kahviin lisättävää, jota on täydennetty vitamiineilla (D2, riboflaviini, B12) ja kalsiumilla – kaikki auttamassa sinua elämään siistiä, kasvipohjaista elämää?

Jos se, että tuotetta ei voi avaamattomana säilyttää huoneenlämmössä ruokakomeron perällä, on mielestäsi huono asia, kannattaa jatkossakin suosia alkuperäistä tölkkiämme, sillä tämä tuote pitää kiikuttaa kauppakassista suoraan jääkaappiin. Ja vielä toinen asia, joka saattaisi vaikuttaa vähemmän kivalta sellaisen mielestä, joka ei ole vieraillut tällä sivulla eikä ole lukenut tämän kappaleen loppuosaa, on se, että tämä tuote sisältää dikaliumfosfaattia. Ei ehkä kuulosta niin houkuttelevalta, mutta sillä on kunniatehtävä: saada tuote toimimaan niin, että se täyttää baristojen ammatilliset odotukset. Tarkemmin sanottuna se on happamuudensäätöaine, joka estää iKaffea juoksettumasta, kun sitä lisätään kuumiin lempparijuomiisi. Voit luonnollisesti olla myös varma siitä, että tämä tuote ei sisällä mitään, joka ei olisi ehdottoman välttämätöntä tai kulutettavaksi hyväksyttyä. Kaikki on kasvipohjaista, GMO-vapaata ja valmistettu sekä sinun että maapallon terveyttä ajatellen.

Vapauttaa kahvisi maidosta, soijasta, pähkinöistä ja GMO:sta. Tykkää hengailla ruokakaupan kylmäosastolla ja jääkaapissasi.

Ainesosat

Vesi, KAURA 10%, rapsiöljy, happamuudensäätöaine (dikaliumfosfaatti), kivennäisaineita (kalsiumkarbonaatti, kaliumjodidi), suola, vitamiinit (D2, riboflaviini, B12).

Linkitetyt ruoka-aineet:
vesi, kaura (vilja), rapsiöljy, E340, E170, ruokasuola, E101,

Ravintosisältö /100g / 100ml

Energia
257
kJ / 61kcal
Rasva
3,0
g, josta tyydyttynyttä
0,3
g
Hiilihydraatit
7,1
g, josta sokereita
3,4
g
Proteiini
1,1
g
Suola
0,10
g
Lisätietoja:
Ravintokuitu 0,8 g