Oatly Kaurapehmytjäätelö Soft Serve

Oatly Kaurapehmytjäätelö Soft Serve
Jälkiruuat
Suolaiset ja makeat naposteltavat
Maidon kaltaiset valmisteet

Tuottaja

Oatly

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Tuotteella ei ole kontaminaatioriskejä.

Maidoton ja soijaton. Erittäin alhainen gluteenipitoisuus (alle 100mg/kg per tuote).

Vaihdoimme pehmytjäätelön ainesosia, jotta se olisi täysin vegaanista, mutta tuntu ja maku olisivat yhtä loistavia (tai loistavampia, jos meiltä kysytään) kuin perinteissä pehmytjäätelössä, jotta ihmisten ei tarvitse muuttaa elämäntyyliään osallistuakseen maapallonlaajuiseen muutokseen kohti kasvipohjaista. Ja samaa laitetta voidaan käyttää jäätelön pyörittämiseen, niin helppoa se on!

Vaikka vegaani-sanan liittäminen minkä tahansa eteen saa tuotteen kuulostamaan siistiltä tai terveelliseltä, asia ei aina ole niin. Pehmytjäätelömme on siisteintä kylmänä nautittuna, mutta kyseessä ei ole terveystuote, mikä todennäköisesti selittää sen uskomattoman herkullisuuden, mikä taas on syy sille, että sen pitäisi saada olla sallittu lipsahdus muuten terveellisessä elämäntyylissä, siistiä? 
 
Ei maitoa, ei soijaa ja voidaan säilyttää huoneenlämmössä ennen avaamista.

Ainesosat

Vesi, sokeri, KAURA, glukoosisiirappi, maltodekstriini, kookosöljy, dekstroosi, tärkkelys, stabilointiaineet (guarkumi, gellaanikumi), emulgointiaineet (rasvahappojen mono- ja diglyseridit), luontaiset aromit, suola.

Linkitetyt ruoka-aineet:
vesi, ruokosokeri, kaura (vilja), siirappi, maltodekstriini, kookosöljy, rypälesokeri, maissitärkkelys, E412, E418, E471, luontainen määrittelemätön aromiuute, ruokasuola,

Ravintosisältö /100g / 100ml

Energia
654
kJ / 156kcal
Rasva
4,3
g, josta tyydyttynyttä
3,5
g
Hiilihydraatit
28
g, josta sokereita
18
g
Proteiini
0,8
g
Suola
0,06
g
Lisätietoja:
Ravintokuitu 0,8 g