Fria Gluteeniton kauraleipä

Fria Gluteeniton kauraleipä
Suolaiset leivät
Suolaiset välipalat
Vilja ja –valmisteet

Tuottaja

Fria Bröd Ab

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Tuotteella on kontaminaatioriski: Kananmuna ja kananmunatuotteet

Runsaskuituinen gluteeniton kauraleipä on leivottu gluteenittomasta kaurasta, joka antaa leivälle pehmeän ja miellyttävän maun. Makeuttamaton ja hyvänmakuinen.

Paino: 500 g – 13 viipaletta

Puhtaalla, gluteenittomalla kauralla on monta hienoa ominaisuutta ja se sopii erinomaisesti gluteenittomaan ruokavalioon. Kaura tuo leipään täysjyvää, vitamiineja ja mineraaleja – ja leipä maistuu paremmalle.

Kauraleipä on makeuttamaton ja gluteeniton leipä, jossa on 20% kauraa. Kauraleivälle on myönnetty ruotsalainen avaimenreikä-merkki, joka tarkoittaa että leipä sisältää vähemmän sokeria ja suolaa, sekä enemmän täysjyviä ja kuitua.

FODMAP Friendly on testannut tuotteemme ja myöntänyt sille sertifikaatin alhaisesta FODMAP-pitoisuudesta. Siksi tuote sopii FODMAP-ruokavaliota noudattaville ihmisille.
Vakioannos: 1 viipale (38 g). Suurin saanti matalan FODMAP-ruokavalion mukaan: 2 viipaletta.

Ainesosat

Gluteeniton vehnätärkkelys, vesi, gluteenittomat täysjyväkaurahiutaleet (13%), gluteeniton mallasuute (ohra), sakeuttamisaineet (selluloosakumi, guarkumi, ksantaanikumi), maltodekstriini (maissi), siirappi (ainoastaan hiivaravintona), hiiva, rapsiöljy, psylliumsiemenkuori, maissitärkkelys, emulgointiaineet (lesitiini [rapsi], rasvahappojen mono- ja diglyseridit [veg.]), suola, aromit.

Täysjyvän määrä 13%, vastaa 22% kuivapainosta.

Saattaa sisältää pieniä määriä kananmunaa.

Linkitetyt ruoka-aineet:
vehnätärkkelys jossa gluteenia enintään 20mg/kg, vesi, gluteeniton kaura, gluteeniton ohratärkkelys, E466, E412, E415, maltodekstriini, siirappi, hiiva, rapsiöljy, psylliumsiemen, maissitärkkelys, E322/rapsilesitiini, E471, ruokasuola, luontainen määrittelemätön aromiuute,

Ravintosisältö /100g / 100ml

Energia
1000
kJ / 239kcal
Rasva
3,4
g, josta tyydyttynyttä
0,7
g
Hiilihydraatit
46
g, josta sokereita
3,6
g
Proteiini
2,2
g
Suola
1,0
g
Lisätietoja:
Ravintokuitu 5,7 g