Fria Gluteeniton limppu

Fria Gluteeniton limppu
Suolaiset leivät
Suolaiset välipalat
Vilja ja –valmisteet

Tuottaja

Fria Bröd Ab

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Tuotteella on kontaminaatioriski: Kananmuna ja kananmunatuotteet

Ruotsalainen klassikko sopii täydellisesti aamupalaksi. Klassinen, pomeranssilla maustettu limppu, joka on ravintokuidun lähde.

Paino: 500 g – 13 viipaletta

Herkkullinen Fria Limppu on leipä josta koko perhe tykkää. Limppu on ollut mukana jo 90-luvusta saakka. Gluteenittoman limpun suosiota ei ole vaikea ymmärtää – kukapa ei rakastaisi klassikkolimppua suosikkilevitteen kanssa? Gluteeniton limppu sopii yhtä hyvin aamupalaksi kuin välipalaksi.

Leivät pakastetaan välittömästi leipomisen jälkeen vastapaistetun maun ja hyvän rakenteen säilyttämiseksi.

Limppu on valmiiksi viipaloitu, eli voit sulattaa niin monta viipaletta kuin haluat. Yksittäiset viipaleet sulavat tällä tavoin 30 minuutissa.

FODMAP Friendly on testannut tuotteemme ja myöntänyt sille sertifikaatin alhaisesta FODMAP-pitoisuudesta. Siksi tuote sopii FODMAP-ruokavaliota noudattaville ihmisille.
Vakioannos: 1 viipale (38 g). Suurin saanti matalan FODMAP-ruokavalion mukaan: 4 viipaletta

Ainesosat

Gluteeniton vehnätärkkelys, vesi, siirappi, hiiva, gluteeniton mallasuute (ohra), sakeuttamisaineet (selluloosakumi, guarkumi, ksantaanikumi), rapsiöljy, maltodekstriini (maissi), psylliumsiemenkuori, omenakuitu, sokerijuurikaskuitu, pomeranssi, emulgointiaineet (lesitiini [rapsi], rasvahappojen mono- ja diglyseridit [veg.]), maissitärkkelys, suola, aromit.

Saattaa sisältää pieniä määriä kananmunaa.

Linkitetyt ruoka-aineet:
vehnätärkkelys jossa gluteenia enintään 20mg/kg, vesi, siirappi, hiiva, gluteeniton ohratärkkelys, E466, E412, E415, rapsiöljy, maltodekstriini, psylliumsiemen, omena, sokerijuurikaskuitu, pomeranssinkuori, E322/rapsilesitiini, E471, maissitärkkelys, ruokasuola, luontainen määrittelemätön aromiuute,

Ravintosisältö /100g / 100ml

Energia
1150
kJ / 275kcal
Rasva
3,7
g, josta tyydyttynyttä
0,6
g
Hiilihydraatit
56
g, josta sokereita
9,4
g
Proteiini
0,9
g
Suola
1,3
g
Lisätietoja:
Ravintokuitu 4,7 g