Fria Gluteeniton runsaskuituinen vuokaleipä

Fria Gluteeniton runsaskuituinen vuokaleipä
Suolaiset leivät
Suolaiset välipalat
Vilja ja –valmisteet

Tuottaja

Fria Bröd Ab

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Tuotteella on kontaminaatioriski: Kananmuna ja kananmunatuotteet

Makeuttamaton ja gluteeniton, runsaskuituinen leipä, joka sisältää pellevan siemeniä ja auringonkukkasiemeniä. Sopii hyvin lämpimiin voileipiin.

Paino: 500 g – 13 viipaletta

Herkullinen, rapea vuokaleipä, joka sisältää pellavan- ja auringonkukansiemeniä. Makoisa syötäväksi sellaisenaan. Gluteeniton leipä on laktoositon ja maitoproteiiniton.

Kuitupaahtoleipä on pakastettu heti leipomisen jälkeen. Pakastamme kaikki tuotteemme vastapaistetun maun ja rakenteen vuoksi. Voit sulattaa niin monta viipaletta kuin haluat ja tarvitset.

FODMAP Friendly on testannut tuotteemme ja myöntänyt sille sertifikaatin alhaisesta FODMAP-pitoisuudesta. Siksi tuote sopii FODMAP-ruokavaliota noudattaville ihmisille.
Vakioannos: 1 viipale (38 g). Suurin saanti matalan FODMAP-ruokavalion mukaan: 4 viipaletta

Ainesosat

Gluteeniton vehnätärkkelys, vesi, auringonkukansiemen (7%), täysjyvätattarihiutaleet, pellavansiemen (4%), gluteeniton mallasuute (ohra), sakeuttamisaineet (selluloosakumi, guarkumi, ksantaanikumi), hiiva, sokerijuurikaskuitu, psylliumsiemenkuori, maltodekstriini (maissi), rapsiöljy, maissitärkkelys, siirappi (ainoastaan hiivaravintona), emulgointiaineet (lesitiini [rapsi], rasvahappojen mono- ja diglyseridit [veg.]), suola, aromit.

Saattaa sisältää pieniä määriä kananmunaa.

Linkitetyt ruoka-aineet:
vehnätärkkelys jossa gluteenia enintään 20mg/kg, vesi, auringonkukka/siemenet, tattari, pellavansiemen, gluteeniton ohratärkkelys, E466, E412, E415, hiiva, sokerijuurikaskuitu, psylliumsiemen, maltodekstriini, rapsiöljy, maissitärkkelys, siirappi, E322/rapsilesitiini, E471, ruokasuola, luontainen määrittelemätön aromiuute,

Ravintosisältö /100g / 100ml

Energia
1150
kJ / 275kcal
Rasva
8,5
g, josta tyydyttynyttä
1,1
g
Hiilihydraatit
43
g, josta sokereita
2,6
g
Proteiini
2,9
g
Suola
1,1
g
Lisätietoja:
Ravintokuitu 6,5 g