
Makeat kakut
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Vaihda marja- tai hedelmäsosetta omien ruokarajoitteidesi, mieltymystesi tai juhlan teeman mukaan. Sama kakkuresepti, mutta eri maku eri kerroilla.
Muista, että myös kakkuvuuan jauhotus tulee tehdä ruokavalioon sopivilla karkeilla jauhoilla.
Ainesosat
3 dl | tattarijauhoja |
2,25 dl | perunajauhoja |
1 ½ tl | psylliumia |
3 tl | vaniliinisokeria |
2,25 dl | sokeria |
3 tl | leivinjauhetta |
1,5 dl | sulatettua maidotonta margariinia |
2,75 dl | ananassosetta |
Voiteluun: | maidotonta margariinia |
Jauhotukseen: | karkeaa riisijauhoa |
Linkitetyt ruoka-aineet:
vanilliini/vanilliinisokeri, ruokosokeri, E500/ruokasooda (leivinjauhe), ananas, tattari, perunatärkkelys(jauho), psylliumsiemen, rypsiöljy, vesi, palmuöljy, kookosöljy, E471, E472c, ruokasuola, keinotekoinen aromi, E160a, riisi (vilja)
Valmistusohje
Valmistusaika:
Melko pitkäkestoinen (yli 1h)
Annokset:
15
kpl
1. Sekoita kuivat aineet keskenään.
2. Lisää joukkoon sulatettu margariini.
3. Sekoita viimeisenä joukkoon ananassose.
4. Kaada voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan.
5. Paista 200-asteisessa uunissa 35-40 minuuttia.
6. Kumoa vasta jäähtyneenä.