Ananaskakku resepti

Ananaskakku
Makeat kakut

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Vaihda marja- tai hedelmäsosetta omien ruokarajoitteidesi, mieltymystesi tai juhlan teeman mukaan. Sama kakkuresepti, mutta eri maku eri kerroilla.

Muista, että myös kakkuvuuan jauhotus tulee tehdä ruokavalioon sopivilla karkeilla jauhoilla.

Ainesosat

3 dl tattarijauhoja
2,25 dl perunajauhoja
1 ½ tl psylliumia
3 tl vaniliinisokeria
2,25 dl sokeria
3 tl leivinjauhetta
1,5 dl sulatettua maidotonta margariinia
2,75 dl ananassosetta
Voiteluun: maidotonta margariinia
Jauhotukseen: karkeaa riisijauhoa
Linkitetyt ruoka-aineet: vanilliini/vanilliinisokeri, ruokosokeri, E500/ruokasooda (leivinjauhe), ananas, tattari, perunatärkkelys(jauho), psylliumsiemen, rypsiöljy, vesi, palmuöljy, kookosöljy, E471, E472c, ruokasuola, keinotekoinen aromi, E160a, riisi (vilja)

Valmistusohje

Valmistusaika:
Melko pitkäkestoinen (yli 1h)
Annokset:
15
kpl

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää joukkoon sulatettu margariini.

3. Sekoita viimeisenä joukkoon ananassose.

4. Kaada voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan.

5. Paista 200-asteisessa uunissa 35-40 minuuttia.

6. Kumoa vasta jäähtyneenä.