Appelsiini-suklaakakku resepti

Appelsiini-suklaakakku
Makeat kakut

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Ohje: Finnamyl

Ainesosat

Määrä Valmistusaine
200 g maidotonta margariinia
3 dl sokeria
4 kananmunaa
1,5 dl vehnäjauhoja
2 dl perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
2 dl kuorellista appelsiinimarmeladia
Kuorrutus:  
1 appelsiinin raastettu kuori
2 rkl appelsiinin mehua
100 g maidotonta margariinia
3,5 dl tomusokeria
2 tl vaniljasokeria
1 rkl kaakaojauhetta

 

Linkitetyt ruoka-aineet: ruokosokeri, kananmuna, vehnä (vilja), vehnätärkkelys jossa gluteenia yli 100mg/kg, E500/ruokasooda (leivinjauhe), vanilja, appelsiini, kaakaojauhe, kananmunan keltuainen, kananmunan valkuainen, ovalbumiini (muna), E1105 (muna), rypsiöljy, vesi, palmuöljy, kookosöljy, E471, E472c, ruokasuola, keinotekoinen aromi, E160a, perunatärkkelys(jauho)

Valmistusohje

Valmistusaika:
Melko pitkäkestoinen (yli 1h)
Annokset:
25
kpl

1. Vatkaa margariinia hieman. Lisää sokeri ja munat.

2. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi ne margariiniseoksen joukkoon. Vatkaa 7 minuuttia. Lisää marmeladi ja sekoita.

2. Kaada taikina jauhotettuun rengasvuokaan (2,2 l). Paista uunin alatasossa 175°C, 1 tunti.

3. Kumoa kakku vasta jäähtyneenä.

Kuorrutus:

Pese appelsiini hyvin, raasta kuori ja purista mehu. Sekoita huoneenlämpöisen margariinin joukkoon sokerit, kaakao, kuoriraaste ja mehu. Sekoita kuorrutus tasaiseksi ja levitä kakun päälle.