Aurinkoinen tofusalaatti resepti

Aurinkoinen tofusalaatti
Salaatit

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Ohje:Tiina Toppari

Ainesosat

Määrä Valmistusaine
250 g tofujuustoa
0,5 dl aurinkokuivattujen tomaattien öljyä
6 kpl aurinkokuivattuja tomaatteja
½ ruukkua kpl lollo rosso salaattia
½ kpl rucola-salaattia ruukussa
2 kpl nektariini
75 g paprikaa
150 g kurkkua
1/4 kpl cantaloupe-melonia
Linkitetyt ruoka-aineet: soijapapu, tomaatti, auringonkukkaöljy, lehdellinen salaatti, persikka/nektariini, paprika (vihannes), kurkku, verkkomeloni/cantaloupe

Valmistusohje

Valmistusaika:
Melko pitkäkestoinen (yli 1h)
Annokset:
4
kpl
  1. Paloittele tofu kolmion muotoisiksi paloiksi ja laita marinoitumaan aurinkokuivattujen tomaattien öljyyn, lisää joukkoon myös paloitellut aurinkokuivatut tomaatit. Anna marinoitua vähintään 1h (jos mahdollista, laita tofut marinoitumaan jo edellisenä päivänä).
  2. Saksi tai revi lollo rosso ja rucola salaattikulhoon. Suikaloi paprika, leikkaa nektariini siivuiksi, viipaloi kurkku ja leikkaa cantaloupemeloni kolmion muotoisiksi paloiksi.
  3. Yhdistä salaatin ainekset ja asettele tarjolle.

Reseptiin liittyviä tuotteita