Banaani-kookospikkuleivät resepti

Banaani-kookospikkuleivät
Makeat piparit

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Nopeat pikkuleivät gluteenittomista kaurahiutaleista.

Ohje: Semper

Ainesosat

4 dl gluteenittomia kaurahiutaleita
3 rkl kookoshiutaleita
2 isoa banaania
1 tl kanelia
0,25 tl suolaa
0,5 dl paistonkestävää marmeladia (esim. vadelma)
Linkitetyt ruoka-aineet: banaani, kaneli, ruokasuola, vadelma, gluteeniton kaura, kookos

Valmistusohje

Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
10
kpl

1. Sekoita kaura- ja kookoshiutaleet karkeaksi rouheeksi.

2. Kuori ja soseuta banaanit. Lisää hiutaleiden joukkoon sose, kaneli ja suola.

3. Jaa seos kymmeneen nokareeseen leivinpaperilla päällystetylle pellille. Paina peukalolla kolo jokaiseen pikkuleipään ja täytä kolo marmeladilla.

4. Paista 150-asteisessa uunissa n. 10 minuuttia. Anna jäähtyä ennen tarjoilua.