Banaani-tattarimuffinit resepti

Banaani-tattarimuffinit
Makeat pullat ja muffinsit

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Banaani tuo luonnollista makeutta muffineihin. Lisää halutessasi mausteita, kuten kardemummaa, kanelia tai inkivääriä.

Ainesosat

250 g maidotonta margariinia
2 dl sokeria
1 banaani
2 dl tattarijauhoja
2 dl gluteenitonta jauhoseosta
1 tl ruokasoodaa
1 tl leivinjauhetta
3 dl vettä
Linkitetyt ruoka-aineet: ruokosokeri, banaani, vesi, rypsiöljy, kookosöljy, sheaöljy, ruokasuola, E471, luontainen määrittelemätön aromiuute, E160a, tattari, peruna (juures), pellavansiemen, psylliumsiemen, E500/ruokasooda (leivinjauhe), E450, E330, maissitärkkelys

Valmistusohje

Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
25
kpl

1. Vaahdota rasva ja sokeri. Soseuta banaani ja sekoita vaahtoon.

2. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää taikinaa vuorotellen nesteen kanssa.

3. Jaa taikina muffinivuokiin. Jos käytössäsi on muffinipelti, laita vuoat sen koloihin.

4. Paista 175-asteisessa uunissa n. 12 minuuttia.