Banaani-tattarimuffinssit resepti

Banaani-tattarimuffinssit
Makeat pullat ja muffinsit

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Banaani tuo luonnollista makeutta muffinsseihin. Lisää halutessasi mausteita, kuten kardemummaa, kanelia tai inkivääriä.

Ainesosat

250 g maidotonta margariinia
2 dl sokeria
1 banaani
2 dl tattarijauhoja
2 dl gluteenitonta jauhoseosta
1 tl soodaa
1 tl leivinjauhetta
3 dl vettä
Linkitetyt ruoka-aineet: ruokosokeri, banaani, E500/ruokasooda (leivinjauhe), vesi, rypsiöljy, kookosöljy, sheaöljy, ruokasuola, E471, luontainen määrittelemätön aromiuute, E160a, tattari, peruna (juures), pellavansiemen, psylliumsiemen

Valmistusohje

Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
25
kpl

1. Vaahdota rasva ja sokeri. Soseuta banaani ja sekoita vaahtoon.

2. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää taikinaa vuorotellen nesteen kanssa.

3. Jaa taikina muffinssivuokiin. Jos käytössäsi on muffinssipelti, laita vuoat sen koloihin.

4. Paista 175-asteisessa uunissa n. 12 minuuttia.