Kalaruuat
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Tuotteella on kontaminaatioriski: Soija ja soijatuotteet
Tuotteella on kontaminaatioriski: Pähkinät
Ainesosat
Määrä | Valmistusaine |
Banaanikala: | |
300 g | pakastesei kuutioita |
n. 100 g | purjoa |
1 rkl | rypsiöljyä |
2,5 dl | riisikermaa |
1 rkl | sitruunanmehua |
1 tl | sitruunan raastettua kuorta |
1 tl | rosmariinisilppua |
ripaus | mustapippuria |
1 | iso banaani |
0,5 dl | hienonnettua persiljaa |
Riisi: | |
3 dl | basmatiriisiä |
vettä | |
3 rkl | sitruuna-valkoviinietikkaa |
0,75 rkl | sokeria |
0,75 tl | suolaa |
Linkitetyt ruoka-aineet:
seiti, purjo, sitruuna, rosmariini, banaani, persilja, riisi (vilja), vesi, etikka, ruokosokeri, ruokasuola, rypsiöljy, auringonkukkaöljy, E410, E412, E418, merisuola, mustapippuri
Valmistusohje
Valmistusaika:
Melko nopea (alle 1h)
Annokset:
3
kpl
Banaanikala:
- Ruskista kalat ja siirrä ne lautaselle.
- Halkaise, huuhdo ja hienonna purjo. Kuullota se öljyssä. Kaada joukkoon "kerma" ja kiehauta.
- Mausta sitruunanmehulla- ja kuoriraasteella, rosmariinilla ja pippurilla.
- Viipaloi tai kuutioi banaani. Lisää banaanit ja kalat kastikkeeseen. Ripottele päälle persilja. Tarjoa keitetyn riisin kanssa.
Etikkainen riisi:
1. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada keitin vesi pois. Sekoita muut aineet keskenään ja lisää riisin joukkoon.