Banaaniletut riisijauhosta resepti

Banaaniletut riisijauhosta
Jälkiruuat

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Helppo letturesepti, joka sopii todella monelle ruoka-allergiselle ja keliaakikolle. Nauti omien lettulisäkkeidesi kera.

Ainesosat

Määrä Valmistusaine
300 g banaania
3 dl vettä
2 rkl sokeria
ripaus suolaa
2 dl riisijauhoa
0,5 tl leivinjauhetta
Linkitetyt ruoka-aineet: banaani, ruokasuola, ruokosokeri, vesi, E500/ruokasooda (leivinjauhe), riisi (vilja)

Valmistusohje

Valmistusaika:
Melko nopea (alle 1h)
Annokset:
7
kpl
  1. Soseuta banaani. Lisää vesi ja sekoita.
  2. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita ne sitten banaanin kanssa hyvin.
  3. Anna turvota puoli tuntia. Paista rasvatulla pannulla.