Banaaniletut riisijauhosta resepti

Banaaniletut riisijauhosta
Jälkiruuat

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Banaani tuo taikinaan makeutta ja pitää lettuja koossa. Banaanisoseen tilalla voit käyttää myös perunasosetta. Tarjoa letut esimerkiksi ruokavalioon sopivan hillon ja vaahtoutuvan vaniljakastikkeen kanssa. Ohjeella tulee n. 20 pientä lettua.

Ainesosat

300 g banaania
3 dl vettä
2 rkl sokeria
ripaus suolaa
2 dl riisijauhoa
0,5 tl leivinjauhetta
Paisto: maidotonta margariinia
Linkitetyt ruoka-aineet: banaani, vesi, ruokosokeri, ruokasuola, riisijauho, E450, E500/ruokasooda (leivinjauhe), E330, maissitärkkelys, rypsiöljy, palmuöljy, kookosöljy, E471, E472c, keinotekoinen aromi, E160a

Valmistusohje

Valmistusaika:
Melko nopea (alle 1h)
Annokset:
6
kpl

1. Soseuta banaani. Lisää joukkoon vesi.

2. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää ne banaanin joukkoon hyvin sekoittaen.

3. Anna taikinan turvota 15-30 minuuttia.

4. Paista lettupannulla tai paistinpannulla rasvassa molemmin puolin.