Jälkiruuat
Makeat kakut
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Banaanista valmistat helposti täytteen kakun väliin. Banaanivaahtoa pystyy myös pursottamaan kakun päälle. Banaani tummuu nopeasti kuorimisen jälkeen. Tummumisen ehkäisemiseksi banaanin joukkoon voi lisätä hieman sitruunamehua, mutta sekään ei täysin estä tummumista. Banaanivaahtoon ei tarvitse lisätä sokeria, joten se sopii myös pienten lasten kakkuihin.
Ohjeella tulee noin 2 dl banaanivaahtoa.
Ainesosat
2 | banaani |
0,5 tl | sitruunamehua |
Linkitetyt ruoka-aineet:
banaani, sitruuna
Valmistusohje
Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
1
kpl
1. Kuori ja viipaloi banaani kulhoon.
2. Mittaa banaanin joukkoon sitruunamehu.
3. Vatkaa sähkövatkaimella vaahdoksi.