Banaanivaahto resepti

Banaanivaahto
Jälkiruuat
Makeat kakut

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Banaanista valmistat helposti täytteen kakun väliin. Banaanivaahtoa pystyy myös pursottamaan kakun päälle. Banaani tummuu nopeasti kuorimisen jälkeen. Tummumisen ehkäisemiseksi banaanin joukkoon voi lisätä hieman sitruunamehua, mutta sekään ei täysin estä tummumista. Banaanivaahtoon ei tarvitse lisätä sokeria, joten se sopii myös pienten lasten kakkuihin.

Ohjeella tulee noin 2 dl banaanivaahtoa.

Ainesosat

2 banaani
0,5 tl sitruunamehua
Linkitetyt ruoka-aineet: banaani, sitruuna

Valmistusohje

Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
1
kpl

1. Kuori ja viipaloi banaani kulhoon.

2. Mittaa banaanin joukkoon sitruunamehu.

3. Vatkaa sähkövatkaimella vaahdoksi.

Reseptiin liittyviä tuotteita