
Keitot
Kasvisruuat
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Tuotteella on kontaminaatioriski: Kananmuna ja kananmunatuotteet
Basilika ja tomaatti ovat herkullinen yhdistelmä. Tarjoa alkukeittona tai kevyenä lounaana.
Ohje: Sysmän Luomuherkut
Ainesosat
1 | sipuli |
250 g | tomaattimurskaa |
3 rkl | kasvisliemijauhetta (tarkista ainesosat) |
4,5 dl | vettä |
2 palaa | gluteenitonta vaaleaa leipää |
1 rkl | sokeria |
reilusti | tuoretta basilikaa |
mustapippuria |
Linkitetyt ruoka-aineet:
sipuli, tomaatti, vesi, ruokosokeri, hiivauute, basilika, vehnätärkkelys jossa gluteenia enintään 20mg/kg, auringonkukka/siemenet, tattari, pellavansiemen, gluteeniton ohratärkkelys, E466, E412, E415, hiiva, sokerijuurikaskuitu, psylliumsiemen, maltodekstriini, rapsiöljy, maissitärkkelys, siirappi, E322/rapsilesitiini, E471, ruokasuola, luontainen määrittelemätön aromiuute, mustapippuri
Valmistusohje
Valmistusaika:
Melko nopea (alle 1h)
Annokset:
4
kpl
1. Kuori ja hienonna sipuli.
2. Laita kattilaan tomaattimurska, liemijauhe, vesi ja sipuli. Keitä n. 15 minuuttia.
3. Lisää leivänpalaset ja mausteet. Keitä vielä hetki ja soseuta.