Bataatti-kinkkulaatikko resepti

Bataatti-kinkkulaatikko
Liha- ja kanaruuat

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Tuotteella on kontaminaatioriski: Rikkidioksidi ja sulfiitti

Laatikkoruokia on helppo tehdä valmiista kaupan laatikkojuuresmassasta. Tarkista, että mahdollinen maustettu tuote sopii sinun ruokavalioosi. Tässä reseptissä ruokaan on lisätty lihaa.

Ainesosat

850 g bataattisosetta
60 g purjoa
200 g lihaleikkelettä
0,5 tl suolaa
Voiteluun: maidotonta margariinia
Linkitetyt ruoka-aineet: purjo, ruokasuola, bataatti, vesi, siirappi, maissitärkkelys, rypsiöljy, muskotti, sika, polydekstroosi, luontaisen kaltainen aromi, valkosipuli, cayennepippuri, mustapippuri, timjami, E451, E407a, E300, palmuöljy, kookosöljy, E471, E472c, keinotekoinen aromi, E160a

Valmistusohje

Valmistusaika:
Melko pitkäkestoinen (yli 1h)
Annokset:
6
kpl

1. Ota bataattilaatikkomassa etukäteen jääkaappiin sulamaan.

2. Halkaise, huuhtele ja viipaloi purjo. Pilko leikkele. Sekoita kaikki ainekset sekaisin.

3. Voitele uunivuoka. Kumoa seos vuokaan.

4. Paista 200-asteisessa uunissa n. tunti.