Bataatti-kinkkulaatikko resepti

Bataatti-kinkkulaatikko
Liha- ja kanaruuat

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Tuotteella on kontaminaatioriski: Rikkidioksidi ja sulfiitti

Maistuva ruoka syntyy bataatista ja kinkusta. Ainekset vain sekoitetaan keskenään ja uuni hoitaa kypsytyksen. Jos haluat tarjolle kasvisruuan, vaihda kinkkusuikaleiden tilalle 2 purkkia (á 400/240 g) kikherneitä. Tarjoile laatikko esimerkiksi raikkaan vihersalaatin kanssa.

Ainesosat

60 g purjoa
200 g lihaleikkelettä
600 g bataattisosetta
2 dl vettä
1 tl suolaa
Voiteluun: maidotonta margariinia
Linkitetyt ruoka-aineet: purjo, bataatti, vesi, ruokasuola, sika, polydekstroosi, luontaisen kaltainen aromi, valkosipuli, cayennepippuri, mustapippuri, timjami, E451, E407a, E300, rypsiöljy, palmuöljy, kookosöljy, E471, E472c, keinotekoinen aromi, E160a

Valmistusohje

Valmistusaika:
Melko pitkäkestoinen (yli 1h)
Annokset:
6
kpl

1. Halkaise, huuhtele ja viipaloi purjo. Pilko leikkele.

2. Sekoita kaikki laatikon ainekset keskenään.

3. Voitele uunivuoka. Kumoa seos vuokaan.

4. Paista 200-asteisessa uunissa n. 1 tunti.