
Liha- ja kanaruuat
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Tuotteella on kontaminaatioriski: Rikkidioksidi ja sulfiitti
Laatikkoruokia on helppo tehdä esim. valmiista kaupan laatikkojuuresmassasta. Tarkista, että mahdollinen maustettu tuote sopii sinun ruokavalioosi. Tässä reseptissä ruokaan on lisätty lihaa.
Ainesosat
850 g | bataattilaatikkomassaa |
200 g | lihaleikkelettä pieninä paloina |
60 g | ohuita purjoviipaleita |
0,5 tl | suolaa |
Voiteluun: | maidotonta margariinia |
Linkitetyt ruoka-aineet:
purjo, ruokasuola, bataatti, vesi, siirappi, maissitärkkelys, rypsiöljy, muskotti, sika, polydekstroosi, luontaisen kaltainen aromi, valkosipuli, cayennepippuri, mustapippuri, timjami, E451, E407a, E300, palmuöljy, kookosöljy, E471, E472c, keinotekoinen aromi, E160a
Valmistusohje
Valmistusaika:
Melko nopea (alle 1h)
Annokset:
6
kpl
1. (Ota bataattilaatikkomassa etukäteen jääkaappiin sulamaan.) Pilko leikkele ja viipaloi purjo. Sekoita kaikki aineet sekaisin.
2. Kaada voideltuun vuokaan. Paista 200-asteisessa uunissa n. tunti.