
Liha- ja kanaruuat
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Tuotteella on kontaminaatioriski: Rikkidioksidi ja sulfiitti
Laatikkoruokia on helppo tehdä valmiista kaupan laatikkojuuresmassasta. Tarkista, että mahdollinen maustettu tuote sopii sinun ruokavalioosi. Tässä reseptissä ruokaan on lisätty lihaa.
Ainesosat
850 g | bataattisosetta |
60 g | purjoa |
200 g | lihaleikkelettä |
0,5 tl | suolaa |
Voiteluun: | maidotonta margariinia |
Linkitetyt ruoka-aineet:
purjo, ruokasuola, bataatti, vesi, siirappi, maissitärkkelys, rypsiöljy, muskotti, sika, polydekstroosi, luontaisen kaltainen aromi, valkosipuli, cayennepippuri, mustapippuri, timjami, E451, E407a, E300, palmuöljy, kookosöljy, E471, E472c, keinotekoinen aromi, E160a
Valmistusohje
Valmistusaika:
Melko pitkäkestoinen (yli 1h)
Annokset:
6
kpl
1. Ota bataattilaatikkomassa etukäteen jääkaappiin sulamaan.
2. Halkaise, huuhtele ja viipaloi purjo. Pilko leikkele. Sekoita kaikki ainekset sekaisin.
3. Voitele uunivuoka. Kumoa seos vuokaan.
4. Paista 200-asteisessa uunissa n. tunti.