Bataattivohvelit resepti

Bataattivohvelit
Jälkiruuat
Suolaiset välipalat

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Bataattisose tuo vohveleihin väriä ja makua. Sopii tarjoiltavaksi sekä suolaisten että makeiden täytteiden kanssa. Vohveleita tulee noin kahdeksan kappaletta.

Ainesosat

4 dl vettä
100 g maidotonta margariinia
25 g tuorehiivaa
5 dl gluteenitonta hienoa jauhoseosta
200 g sulatettua bataattisosetta
1 rkl psylliumia
Paistamiseen: öljyä
Linkitetyt ruoka-aineet: vesi, hiiva, rypsiöljy, palmuöljy, kookosöljy, E471, E472c, ruokasuola, keinotekoinen aromi, E160a, maissitärkkelys, riisijauho, perunatärkkelys(jauho), ruokosokeri, E412, E464, E401, E440, E101, bataatti, siirappi, muskotti, psylliumsiemen

Valmistusohje

Valmistusaika:
Melko pitkäkestoinen (yli 1h)
Annokset:
4
kpl

1. Sulata rasva. Lisää vesi.

2. Liuota hiiva haaleaan vesi-rasvaseokseen. Sekoita joukkoon jauhoseos, bataattisose ja psyllium. Anna turvota 15 minuuttia. Paista öljytyllä vohveliraudalla vohveleiksi.